RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Έβλεπα βίντεο από το Crossroads 2010 στο Youtube, και ένα suggestion πάνω δεξιά με το όνομα "Fuck You" μου έσπαγε τα νεύρα, καθώς νόμιζα ότι ήταν κάποια καινούργια gangsta-rap-hip-hop-καφρίλα. Τελικά, δεν άντεξα και το πάτησα το λινκ. Και μου βγήκε αυτό το υπέροχο κομματάκι του Cee Lo Green (του οποίου δεν θυμόμουν το όνομα αλλά πολύ είχα εκτιμήσει στους Gnarls Barkley). Ωραίο και το βίντεο αλλά και οι στίχοι: "I guess he's an xbox and i'm more atari, But the way you play your game ain't fair." (Σόρρυ για όσους this is old news, αλλά δεν είμαι και πολύ της ποπ, όπως καταλάβατε...) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Κορυφαιο και το κομματι και το βιντεο, thanks Ray :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Κορυφαιο και το κομματι και το βιντεο, thanks Ray :) +1 http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Ο συγκεκριμένος τύπος είχε τραγουδήσει το κομμάτι αυτό πρίν κανά μήνα στο Colbert report με μια all female μπάντα. Πολύ uplifting τραγούδι. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ καλό videoclip ρε συ , μου έφτιαξε τη διάθεση. Και ώραια ιστορία με ωραίο τέλος! Καλα οι chorus vocals τύπισες τα έσπασαν. ...Ain't that some shit! ;D ;D ;D Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Και στους Gnarls Barkley ήταν φοβερός. Κομμάτια όπως το crazy μου αρέσουν πολύ. ;D Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα μου άρεσε η φωνή του χοντρούλη :-X σε αυτή την διασκευή των Radiohead το original εννοείτε, μου άρεσε περισσότερο. :) If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 "Yeah i'm sorry, I can't afford a Ferrari But that don't mean I can't get you there." "I guess he's an xbox and i'm more atari, But the way you play your game ain't fair." Πολύ καλό, δεν το είχα ακούσει... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Ο συγκεκριμένος τύπος είχε τραγουδήσει το κομμάτι αυτό πρίν κανά μήνα στο Colbert report με μια all female μπάντα. Πολύ uplifting τραγούδι. Ναι αλλά άλλαξαν τον στίχο... ;D ;D Cee-Lo replaces "Fuck You" with "Fox News Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση