funky_bassman Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν το GAS έχει βαρέσει ταβάνι αλλά επίσης θέλω κάτι συγκεκριμένο οπότε ποια άλλη είναι η λύση εκτός από το κάντο μόνος σου?Καμία... Οπότε αρχίζουμε... Δυστυχώς το project δεν έχει τελειώσει όλο αλλά αρχίζω να γράφω για να παίσουν ιδέες για αναβαθμίσεις κυρίως στα ηλεκτρικά... Λοιπόν το μπάσο αρχικά ήταν αυτό: Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά ήταν το πρώτο μου μπάσο αγορασμένο το 2004 και το αγαπάω αφού έχω περάσει υπέροχες στιγμές μαζί του... Επίσης με έκανε να λατρέψω την Ibanez και έχει υπέροχο μπράτσο... Όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ http://www.noiz.gr/index.php?topic=170081.10 έχει περάσει ήδη μια ανακατασκευή... Αλλά είπα να το πάω ένα βήμα παραπέρα... Αρχίζουμε λοιπόν: Το σώμα δόθηκε για σκάψιμο στο bridge με σκοπό να χωρέσει αυτόν εδώ τον μαγνήτη: Θα το έχω έτοιμο από βδομάδα που θα μπορέσω να του αφαιρέσω το χρώμα, και να κλείσω την τρύπα του P μαγνήτη... Καιρός λοιπόν να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα... Η γέφυρα μετά από σκέψη αποφάσισα να μείνει η ίδια οπότε καθαρίστηκε και γυαλίστηκε και από έτσι: έγινε έτσι: Μετά αποφάσισα να ασχοληθώ με το μπράτσο... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Στο μπράτσο λοιπόν... Αρχικά ήταν έτσι: Καλό κάλυμμα με ταινία και εφημερίδα για αρχή... Κατόπιν αρχίζουμε να τρίβουμε μέχρι να φανεί ξύλο... Μετά το έβαψα άσπρο για να πιάσει καλά το χρώμα... Τρίψιμο με πολύ ελαφρύ γυαλόχαρτο (1000αρι) για να φύγει η γυαλάδα του άσπρου και πέρασμα με κόκκινο... Ξανά τρίψιμο με 1000αρι... Καταλήγουμε κάπου εδώ: Μετά από διαδοχικά χέρια κόκκινου και γυαλόχαρτου έχουμε τις εξής φάσεις μέχρι να έχουμε τέλεια κάλυψη: Μετά περνάμε το waterslide (decal) και μετά διαφανές βερνίκι... Κατέληξα κάπου εδώ: Γυάλισμα λοιπόν με κρέμα αυτοκινήτου και πέρασμα των κλειδιών... Επανέρχομαι όταν θα είναι έτοιμο το σώμα για να ακούσω προτάσεις για τα ηλεκτρικά! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση