Προς το περιεχόμενο

DIY & GAS 2 σε 1!!

funky_bassman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν το GAS έχει βαρέσει ταβάνι αλλά επίσης θέλω κάτι συγκεκριμένο οπότε ποια άλλη είναι η λύση εκτός από το κάντο μόνος σου?Καμία... Οπότε αρχίζουμε... Δυστυχώς το project δεν έχει τελειώσει όλο αλλά αρχίζω να γράφω για να παίσουν ιδέες για αναβαθμίσεις κυρίως στα ηλεκτρικά... Λοιπόν το μπάσο αρχικά ήταν αυτό:

147685.jpg

Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά ήταν το πρώτο μου μπάσο αγορασμένο το 2004 και το αγαπάω αφού έχω περάσει υπέροχες στιγμές μαζί του... Επίσης με έκανε να λατρέψω την Ibanez και έχει υπέροχο μπράτσο...

Όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ http://www.noiz.gr/index.php?topic=170081.10

έχει περάσει ήδη μια ανακατασκευή... Αλλά είπα να το πάω ένα βήμα παραπέρα... Αρχίζουμε λοιπόν:

0029.jpg

Το σώμα δόθηκε για σκάψιμο στο bridge με σκοπό να χωρέσει αυτόν εδώ τον μαγνήτη:

0047.jpg

Θα το έχω έτοιμο από βδομάδα που θα μπορέσω να του αφαιρέσω το χρώμα, και να κλείσω την τρύπα του P μαγνήτη...

Καιρός λοιπόν να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα...

Η γέφυρα μετά από σκέψη αποφάσισα να μείνει η ίδια οπότε καθαρίστηκε και γυαλίστηκε και από έτσι:

0034.jpg

έγινε έτσι:

0035.jpg

Μετά αποφάσισα να ασχοληθώ με το μπράτσο...

LA ROJΑ ARMADA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο μπράτσο λοιπόν...

Αρχικά ήταν έτσι:

0039.jpg

Καλό κάλυμμα με ταινία και εφημερίδα για αρχή...

0038.jpg

0040.jpg

Κατόπιν αρχίζουμε να τρίβουμε μέχρι να φανεί ξύλο... Μετά το έβαψα άσπρο για να πιάσει καλά το χρώμα... Τρίψιμο με πολύ ελαφρύ γυαλόχαρτο (1000αρι) για να φύγει η γυαλάδα του άσπρου και πέρασμα με κόκκινο... Ξανά τρίψιμο με 1000αρι... Καταλήγουμε κάπου εδώ:

0043.jpg

Μετά από διαδοχικά χέρια κόκκινου και γυαλόχαρτου έχουμε τις εξής φάσεις μέχρι να έχουμε τέλεια κάλυψη:

0044.jpg

0046.jpg

Μετά περνάμε το waterslide (decal) και μετά διαφανές βερνίκι... Κατέληξα κάπου εδώ:

0055.jpg

Γυάλισμα λοιπόν με κρέμα αυτοκινήτου και πέρασμα των κλειδιών...

0056.jpg

Επανέρχομαι όταν θα είναι έτοιμο το σώμα για να ακούσω προτάσεις για τα ηλεκτρικά!

LA ROJΑ ARMADA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου