nanni Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 παρτε να γουσταρετε μαγκες.karma to burn!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Για το ελληνικό εθνικό δίκτυο ?...παναγιά μου ! Εεε...θα κοπανάει λιγουλάκι,αλλά δες το απ΄τη θετική πλευρά!Το Ελληνικό εθνικό δίκτυο είναι το ΙΔΑΝΙΚΟ για να μάθει κανείς να οδηγεί σε...μικτές συνθήκες οδοστρώματος! ;D Χωμάτινο,ασφάλτινο,50-50,αποφυγή...αναπάντεχων εμποδίων(βλέπε βράχια και ότι αλλο μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους....) Συστήνεται ανεπιφύλακτα η Αθηνών-Πατρών!Μιλάμε για ανεπανάληπτες συγκινήσεις.... :P "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Θελω ενα αμαξι που να χωραει ενισχυτες και κιθαρες στο πορτμπαγαζ να τσουλαει ωραια με αυτα και εμενα μεσα και κατα τ'αλλα δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση. Κυριως με ενδιαφερει η αξιοπιστια και η ασφαλεια.Οκ θα ανοιξω ενα αλλο θρεντ γιατι μαλλον εδω λεμε οχι για τα αμαξια που εχουμε η θα εχουμε αλλα γι αυτα που δεν θα παρουμε ποτε. On topic My dream cars Aπο vintage Ford mustang gt το παλιο... Απο new age ferrari 360 modena cabrio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 εγω οδηγαω ενα Golf III VR6 2.900cc και ονειρευομαι αυτο: http://www.classicchevycamaro.info/images/chevrolet_camaro_ss_04.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Θελω ενα αμαξι που να χωραει ενισχυτες και κιθαρες στο πορτμπαγαζ να τσουλαει ωραια με αυτα και εμενα μεσα και κατα τ'αλλα δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση. Κυριως με ενδιαφερει η αξιοπιστια και η ασφαλεια.Οκ θα ανοιξω ενα αλλο θρεντ γιατι μαλλον εδω λεμε οχι για τα αμαξια που εχουμε η θα εχουμε αλλα γι αυτα που δεν θα παρουμε ποτε. σου πουλαω το Golf :P αν ριξεις τα πισω καθισματα χωραει ακομα και τυμπανα μεσα ειναι εμφανισιμο στριβει και παει και μαλλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Συστήνεται ανεπιφύλακτα η Αθηνών-Πατρών!Μιλάμε για ανεπανάληπτες συγκινήσεις.... :P Μια δυο γρήγορες με τη μηχανή το συγκεκριμένο δρόμο και γίνεσαι ΑΝΤΡΑΣ ;D (αν προλάβεις ::)) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Corolla 1.6 hatchback 2003. Φοβερό sustain, άψογο φινίρισμα και κατασκευή, ολίγον τι reliced λόγο χρήσης στην Αθήνα. Κυκλοφορούν αρκετές χιλιάδες τέτοια στην Ελλάδα οπότε δεν ανεβάζω εικόνα, ξέρετε πως είναι ;D Dream Cars υπάρχουν πολλά, Nou-Nou όμως 3: Pimp my ride: We're cruisin' baby: Punch it man: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Και γω πριν την κριση ελεγα οτι θα βαλω το σπιτι των δικων μου υποθηκη για αυτο http://www.nextconceptcars.com/wp-content/2011-dodge-challenger-classic.jpg Μετα η τιμη της βενζινης πηρε την ανιουσα και καταλαβα οτι θα επρεπε να βαλω και το δικο μου σπιτι υποθηκη...και τωρα δεν εχω καν αμαξι... ;D σορρυ για τα edit Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Corolla :o Αυτα ειναι που ορμανε πανω σε ανυπερασπιστες στρατοκαστερ και τις τσαλαπατανε! 2 φορες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Απο τι φαινεται πρεπει να βγουν πινακιδες σαν του απαγορευτικου που να εχουν μια στρατοκαστερ στη μεση και να τις βαζουν εξω απο τα στουντιο. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση