dmilo Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Κι ένα dream car από εμένα. (πολύ θα ήθελα να έβρισκα ένα τέτοιο καταλυτικό... σε πολύ χαμηλή τιμή!) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Κι ένα dream car από εμένα. (πολύ θα ήθελα να έβρισκα ένα τέτοιο καταλυτικό... σε πολύ χαμηλή τιμή!) Τώρα μου θύμισες το Louis de Funès.. :) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 my recent car :D my next car ;D my dream car 8) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 για καταλυτικά φιλικά στο περιβάλλον συναρτήσει της ''οικονομικής ντε και καλά κρίσεως''. Παίρνει και καρότσα ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Ωραίο thread! :D Για κάθε μέρα ένα 106 Rallye mk1 (Δεν τ'αλλάζω με τίποτα...!) Και μετά από πολλά χρόνια και υπομονή για τα Σαβ/κα... Επίσης ευχαρίστως δέχομαι δωρεές σε προσωπικό λογ/μό για να πάρω αυτό! :P ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Αρχηγέ ...αργεί ακόμα το προτζεκ της Πόρσε 911? (είχε ξαναπαρουσιαστεί σε παρόμοιο thread). www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Αρχηγέ ...αργεί ακόμα το προτζεκ της Πόρσε 911? (είχε ξαναπαρουσιαστεί σε παρόμοιο thread). Είναι σχεδόν έτοιμη.Έχει ακόμα κάποιες μικρολεπτομέρειες,αλλά το σημαντικό είναι οτί έβγαλα πινακίδες ιστορικού και η πρώτη εξόρμηση θα είναι προς...Σέρρας πλευρά! ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Για το ελληνικό εθνικό δίκτυο ?...παναγιά μου ! Καλότάξιδη και να την χαρείς όσο μπορείς !! Υ.Γ. Μ'αρέσεις ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 παιδιά εγω τωρα ειμαι σε αναζήτηση αυτοκινητου λογω απόσυρσης και ομολογω οτι προτιμω να ψαχνω για κιθαρες.Αν εκει τα πραγματα ειναι χαοτικά στα αυτοκινητα ειναι το 10πλασιο.Καντε καμια προταση γιατι θα μου στριψει και θα αγορασω lespaul στο τελος. 8) Ειμαι συμβατικος οδηγος(μου αρεσει να το παταω ομως οταν εχει απλα στην εθνικη)κουβαλαω οργανα και δεν μου αρεσουν τα sedan.Nα πω επισης οτ δεν παιζει να δοσω μαζι με αποσυρση,την οικογενιακη ενισχυση,τον ερανο της ενοριας του ερυθρου σταυρου και της greenpeace μαζι πανω απο 15.000-17.000 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 δεν μου αρεσουν τα sedan. Τι σου αρέσει; Τι θες να κάνεις με το αυτοκίνητο; Δεν κάνεις ένα άλλο θρεντ; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση