Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Το ξέρατε το παλικάρι; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Το ξέρατε το παλικάρι; Όχι. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Το ξέρατε το παλικάρι; Όχι αλλά...WOW!! :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγώ αυτό είπα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Ομολογώ πως όχι, αν και σπανίως μου διαφεύγουν τύποι σαν και του λόγου του... 8) Ευχαριστώ θερμά για τις συστάσεις ;D! Μουράτος, μαμάτος, ευθυτενής και κυρίως -για τα media- good looking...μου θυμίζει αρκετά τον Γουίλ Σμιθ, και ξέρετε τι σημαίνει κάτι τέτοιο για τους Αμερικάνους... Το στυλ του είναι το γνωστό μιξ Delta grooves/Jam band, κάτι που καθιέρωσαν θάλεγα θρύλοι του μπλουζ όπως οι Junior Kimbrough & RL Burnside... Έχει τη "μαυρίλα" που λείπει απο τους North Mississippi Allstars ;)... Εξασφάλισε την προσοχή μας σίγουρα... Για να δούμε... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 WOW ο τυπος ειναι θεος! εκανα κακακια μου! παω να μαθω και να ακουσω τα παντα!! επιτελους ρε παιδι μου ενας Blues Μουσικος(οχι απλα κιθαριστας) που δεν μας ζαλιζει με 10λεπτα σολο παιζοντας ολα τα Licks του τριων King του Buddy Guy και..... η φωνη του μου θυμιζει tampa red! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 supeeeeerrr!!!!!!!!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Επαναφέρω σχεδόν ένα χρόνο μετά γιατί έπεσα στο παρακάτω πολύ ενδιαφέρον: Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kyrk Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Thnx!! (ας τον ενημερώσει κάποιος ότι οι έφιπον δεν είναι της προκοπής..!!! :P) Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση