faltsoo Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 αλλο ενα κομματι στο φως των προβολεων του noiz.gr δικο σας :) την αγαπη σας ;D stolen.mp3 one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 ειναι γραμμενο ;) με partcasters ;D σε ενα φθηνο διαμερισμα στο κορυδαλλο (προσφορα του κρατους) ;D κλεμενο ...πλην τιμιο ;D up down one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Ωραία μελωδία. Μου άρεσε ιδιαίτερα το μπάσο. Σαφές σε συχνότητες, σφιχτό, σταθερό, όπως το προτιμώ. Έμεινα με την αίσθηση ότι του λείπει φωνή, με την έννοια ότι περίμενα από στιγμή σε στιγμή να μπεί…αλλά δεν μπήκε. Well Done. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 thx φωνη ? και ποιος να τραγουδησει ? ;D αλλα και δεν το εχω φανταστει με φωνη , δεν μου ερχεται καποια μελωδια. :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 thx φωνη ? και ποιος να τραγουδησει ? ;D Nα πάς να αγοράσεις το Voices Of Passion ;)...ή μάλλον το Ethno της MOTU, για να μου το δανείζεις!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 thx φωνη ? και ποιος να τραγουδησει ? ;D αλλα και δεν το εχω φανταστει με φωνη , δεν μου ερχεται καποια μελωδια. :) Θα το τραγουδούσα εγώ, μόνο και μόνο για να έβλεπα την αντίδραση του Νέστορα ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 ρε συ Ανεστη με τα μπλιμπλικια σου ... ;D τι ειναι τουτα ? δεν τα κατεχω... :) τραγουδιστη λεμε που να το λαλαει.. (εχω 15 κοματια ηχογραφημενα , και δεν τολμω ,λογω φωνης να τα ανεβασω, εξ ου και φαλτσο) ;D ;D one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 ρε συ Ανεστη με τα μπλιμπλικια σου ... ;D (εχω 15 κοματια ηχογραφημενα , και δεν τολμω ,λογω φωνης να τα ανεβασω, εξ ου και φαλτσο) ;D ;D Γι αυτό υπάρχουν τα μπλιμπλίκια ;D ;D...άσε που και τα 2 vsts που σου είπα θα σου δώσουν και τα κατάλληλα όργανα, για να δικαιολογήσεις και τον τίτλο του κομματιού...μήπως θα έπρεπε να πάρεις (και) ένα σαχλόφωνο? ;) Δές εδώ τη δική μου "Σαγκάη" που είχα φτιάξει κάποτε για ένα διαγωνισμό του Νικολάκη http://www.soundclick.com/bands/page_songInfo.cfm?bandID=783340&songID=7395686 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Δές εδώ τη δική μου "Σαγκάη" που είχα φτιάξει κάποτε για ένα διαγωνισμό του Νικολάκη http://www.soundclick.com/bands/page_songInfo.cfm?bandID=783340&songID=7395686 Ωραίο!! Μου άνοιξες την όρεξη για Chinese food (πεινάω από το πρωί) ;D. Πέρα από τα αστεία, πάρα πολύ ωραίο. Τι λέει στο narration; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Τι λέει στο narration; είσαι πλακατζής εσύ.... ;D ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση