elatora Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 Εχω χρονια να γραψω στο φορουμ, απλα ειναι μια νεα προταση για χρηματοδοτηση της μουσικης που νομιζω αξιζει να τη δει καθε μουσικος. Το pledge music το χρησιμοποιησα πρωτη φορα για τους I like trains και χθες ειδα οτι και ελληνικη μπαντα το παλευει. Λειτουργει καπως σαν προπωληση. Δηλαδη αγοραζεις το cd πριν το φτιαξουν και η μπαντα μαζευει λεφτα και μετα το στελνει οταν ειναι ετοιμο. Το καλο στη φαση ειναι οτι δεν μπλεκεις με εταιριες και εχεις ολα τα δικαιωματα. Αυτο δε θελουμε; Εδω το κανουν οι 2L8, respect για την προσπαθεια, μακαρι να τα καταφερουν. Δεν τρελενομαι αλλα εδωσα 18 ευρω για το support. Τωρα εχει κατι subways, cornershop. 22-20s. Αντε σιγα σιγα να σβηνει η βιομηχανια Τσεκαρετε το και αν καποιος το προσπαθησει εγω θα τσονταρω ;): http://www.pledgemusic.com/ P.S. Τι λεει, θα πουλησει κανεις κανα e-bow? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 good to know. Μακάρι να λειτουργήσει κάτι τέτοιο, αλλά έχω τις αμφιβολίες μου. Θα τις εκφράσω αν υπάρχουν ακόμα, όταν τελειώσω την περιήγηση στη σελίδα τους. Πάντως δεν είναι και πολύ διαφορετικό από το να πουλάς mp3 σε αντίστοιχους χώρους ώστε να χρηματοδοτήσεις την κοπή κανονικού δίσκου, έτσι δεν είναι? Οι 2l8 δεν είναι στην inner ear? https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elatora Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 Η αληθεια ειναι πως και εγω αμφιβαλω αν θα λειτουργησει στην Ελλαδα. Δυσκολο. Αλλα αν γινει μπορει(;) να ανοιξει δρομος. Παντως σαν παλιοτερος να πω οτι ο μονος τροπος να λειτουργησει ειναι να επιστρεψουμε σε αυτο που γινοταν καποτε, οταν εβγαινε ενας δισκος απο μια ελληνικη μπαντα τον παιρναμε ΟΛΟΙ. Αλλα μιλαμε για αλλες εποχες. Τωρα βγαινουν cd συνεχεια και το κλιμα της εποχης δεν βοηθαει για υποστηριξη. Αλλαξανε οι σχεσεις... Αυτο με τα mp3 που λες δεν το ξερω. Τι site ειναι αυτα; Μπορεις να μου πεις ενδεικτικα να δω; Δεν ξερω για τους 2L8. Θα σε γελασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα να δείς φίλε μου...δεν τόξερα, αλλά αυτή ήταν(είναι;) η πρόθεση μου για το καινούργιο άλμπουμ των Blues Wire...και μάλιστα σκεφτόμουν να το ξεκινήσω εδώ στο ΝΟΙΖ...ίδωμεν... Πάντως, να πω πως πρωτογνώρισα ένα τέτοιο σκηνικό στα τέλη των 70ς, όταν οι Βρεττανοί Blues Band θέλαν να ηχογραφήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους (που τελικά κυκλοφόρησε με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Official bootleg album") και το προπωλούσαν στις συναυλίες τους με κουπόνια... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση