marmelaki Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια SOS!! Ο γειτονας μου εχει τον παραπανω ενισχυτη και ο γιος μου του εσπασε το επιλογεα πηγης (radio, cd-player, phono, κτλ). Ξερει κανεις που μπορω να βρω service για εναν τετοιο ενισχυτη? (ειναι μοντελο του '94 - '95) Πρεπει να τον φτιαξω αμεσα... Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Τελικα το μοντελο ειναι του 80-κατι, απλα αγοραστηκε το 94. Και ειναι αυτος: http://cgi.ebay.it/AMPLIFICATORE-INTEGRATO-LUXMAN-L-530-IL-TOP-VINTAGE-/200571559925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Δυσκολα θα βρείς, ας χρησιμοποιήσει ένα από τα άλλα και ας αφήσει το σπασμένο σε θέση που δεν έχει μεγάλη χρήση, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με έναν LV117 Luxman. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 έχεις pm ............ ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Δυσκολα θα βρείς, ας χρησιμοποιήσει ένα από τα άλλα και ας αφήσει το σπασμένο σε θέση που δεν έχει μεγάλη χρήση, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με έναν LV117 Luxman. Μαλλον δεν το περιεγραψα σωστα - ο L-530 εχει περιστρεφομενο επιλογεα, οχι κουμπια σαν τον 117. Χωρις αυτον, παπαλα. Τωρα εχει μεινει κολημενος στο Phono 1. Audiokostas σ' ευχαριστω για το τιπ ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 Ξέρω, τον τραβάς έξω και βγαίνει.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση