nevermore572 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα φίλοι μου, εδώ είναι ενα πρόχειρο δείγμα της μουσικής που ετοιμάζω δυστυχώς μόνος μου... ψάχνω κανα άτομο να γουστάρει τις περίεργες μελωδίες για να παίξουμε και να ηχογραφήσουμε τέτοιο στύλ... Καθέ σχόλιο δεκτό βέβαια αν σας αρέσει η όχι ::) Never_never_back.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tanS Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα μου άρεσε, ωραίος !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Το κομμάτι σου μου άρεσε. Όλα τα θέματα & οι αλλαγές είναι μουσικότατες και αρμονικά άψογες. Δεν το αφήνεις ν' αναπνεύσει όμως, παίζεις συνέχεια (κιθάρα). Αν θες τη συμβουλή μου ως παλιότερου και εμπειρότερου ακροατή θα: 1) Aκουγα τους δίσκους του Steve Hillage. 2) Θα πήγαινα σε παραγωγό να το σενιάρει. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nevermore572 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Thanks παιδια, να πω οτι αυτο που ανέβασα είναι μέρη του track δεν είναι ετσί το κομμάτι για αυτό σου φαίνετε οτι ακουγετε η κιθαρα συνέχεια ;D απλα εχω ενώσει διαφορα μέρη του ;) . Οσο αναφορά την παραγωγη... αστά ::) επιβάλλεται καποιος εμπειρος :'( για αυτο ψαχνω ατομα, εχω τις ιδεες ατομα δεν έχω χαχαχαχ παιζουν play station ολη μερα!!! ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 τους δίσκους του Steve Hillage. Αυτούς με τους GONG ;) ;D Χαιρετισμούς rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nevermore572 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 καλα ολα τα δισκάκια gong είναι αγαπημένα, ιδικά το YOU. αλλά εμένα μου αρέσουν οι περίεργες αλλαγές μεσα σε ενα κομμάτι. οι απρόβλεπτες... ;D οταν άκουσα αυτο το δισκάκι άλαξαν οι ιδέες μου. απολάυστε [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=I9ndy52aDe4&feature=list_related&playnext=1&list=MLAYMcY2vx8GQrfyBYG_QXkHRoGlJAMh-I Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση