spirow Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 H αναφορά μου έχει να κάνει με το sy 22 μου, το οποίο αρνειται πεισματικά να ¨διαβασει" την καρτα ηχων, βγαζοντας την ένδειξη "card not ready"! Εκαμα format συμφωνα με το βιβλίο οδηγιων αλλά τίποτε, μήπως κάποιος συνάδελφος έχει αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα και γνωριζει κάτι; Roland rd150 -ensoniq sq1 plus - yamaha SY 22 -Boss DR5 - Kawai NS 2 -Jen sx2000 -Roland EXR GR5 - Korg Prophecy.Alesis QS6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Για ποια καρτα μιλας; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirow Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 Για ποια καρτα μιλας; Tα sy εχουν στο πισω μερος μια υποδοχη οπου τοποθετειται ("κουμπωνει" ) η καρτα MCD 64 η οποία ειναι έχει 64 ήχους. Roland rd150 -ensoniq sq1 plus - yamaha SY 22 -Boss DR5 - Kawai NS 2 -Jen sx2000 -Roland EXR GR5 - Korg Prophecy.Alesis QS6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 Δοκίμασέ την σε κάποιον που έχει sy22 επίσης.Μπορεί να ''έσβησε'' (απομαγνητισμός). Άλλες κάρτες έχεις? Λειτουργούν? www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 Εγω εχω το SY 77 και την καρτα αυτη την περνει απο πανω. Αν σου εχει βγαλει αυτο το μηνυμα,πρεπει να εχει προβλημα η καρτα η συγκεκριμενη. Αν ομως της εκανες format, εχεις σβησει τα δεδομενα ( ηχους ) που ειχε. Τουλαχιστον στο δικο μου,αυτα ισχυουν. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirow Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Απαντω΄με ολίγη καθυστερηση λογω καρναβαλιού και live. Της είχα κάνει format συμφωνα με τις οδηγιες του manual , αυτό σημαίνει οτι σβηστηκε το περιεχόμενο της; Οπότε πρεπει να αναζητηθεί συναδελφος κατοχος οργανου της σειράς SY να περάσει νέα δεδομένα; Ευχαριστω προκαταβολικά για τη βοήθεια... Roland rd150 -ensoniq sq1 plus - yamaha SY 22 -Boss DR5 - Kawai NS 2 -Jen sx2000 -Roland EXR GR5 - Korg Prophecy.Alesis QS6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Φυσικά και σβήστηκε με το format που της έκανες. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Κατι δεν λεμε σωστα μου φαινεται. Γραφεις οτι το μανουαλ σου λεει να κανεις φορματ.Για ποιο λογο; Σου γραφει οτι αν δεν αναγνωριζεται η καρτα, κανουμε φορματ; Για διευκρινησε και εδω ειμαστε. 8) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirow Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Κατι δεν λεμε σωστα μου φαινεται. Γραφεις οτι το μανουαλ σου λεει να κανεις φορματ.Για ποιο λογο; Σου γραφει οτι αν δεν αναγνωριζεται η καρτα, κανουμε φορματ; Για διευκρινησε και εδω ειμαστε. 8) Εκανα Format λογω ασχετοσύνης(!) διοτι νομιζα οτι επαναπροσδιοριζει τα δεομένα της κάρτας... Roland rd150 -ensoniq sq1 plus - yamaha SY 22 -Boss DR5 - Kawai NS 2 -Jen sx2000 -Roland EXR GR5 - Korg Prophecy.Alesis QS6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Η κάρτα έχει μέσα της μία μπαταρία. Το πιθανότερο είναι ότι αυτή η μπαταρία έχει ψοφήσει. Άλλαξε την να ησυχάσεις (ουμε). :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση