Προς το περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΙΘΑΡΑΣ

ppanousos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια και γω λογιστης ειμαι (εκκωλαπτομενος  ;D) γιαυτο προτεινα εξ αρχης να απευθυνθει σε ΟΑΕΕ και στην εφορια που ΑΝΗΚΕΙ  για να μαθει.

Σημ: Από εφορία σε εφορία μπορει να θέλουν και διαφορετικά πραγματα ή να του πουν διαφορετικα, γιαυτο επιμενω να παει στην δικια του. Δεν θα του πουν το ασπρο-μαυρο βεβαια, απλα πολλα εξαρτωνται απτο εφορο/προισταμενο που θα βαλει την υπογραφη του.

Επισης δεν απαντησα γιατι παρολο που ξερω καποια πραγματα το κομματι δασκαλος μουσικης-παροχη υπηρεσιων δεν το εχω δουλεψει ποτε...

All the money of the world can't buy me

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω πλήρη απασχόληση ΙΚΑ...

Τα πάντα έχω προσκομίσει...και κάθε χρόνο τους προσκομίζω για τη φαρμακευτική απαλλαγή. Και κάθε 2 χρόνια, με ανεβάζουν κλίμακα...έτσι χωρίς λόγο, όπως μου είπαν κάποτε όταν ρώτησα :o

Άσε δεν τη γλυτώνω, το έχω ψάξει εδώ και 5 χρόνια...Θα κονομήσω στη σύνταξη 8) ::) :D

νομιζεις...

βαση νομου οταν εχεις πανω απο ενα ταμειο που ασφαλιζεσαι οταν ερθει η ωρα να παρεις συνταξη (δλδ ποτε ετσι οπως παει... :P :P :P :P),περνεις μονο μια συνταξη,απο ενα ταμειο...

νομιζεις...

βαση νομου οταν εχεις πανω απο ενα ταμειο που ασφαλιζεσαι οταν ερθει η ωρα να παρεις συνταξη (δλδ ποτε ετσι οπως παει... :P :P :P :P),περνεις μονο μια συνταξη,απο ενα ταμειο...

Ούτε χιούμορ δεν έχεις... ;D ;D ;D Λες να μην το ξέρω ότι τζάμπα τα δίνω?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

-Σιγουρα εαν κολλας ενσημα στο ΙΚΑ καθε μηνα ανεξαρτητως αν ειναι 25 ή λιγοτερα,και ανεξαρτητως εαν ειναι πληρους ή μερικης απασχολησης,και εχεις ασφαλιστει για πρωτη φορα μετα την 1-1-1993, μπορεις να επιλεξεις τον ασφαλιστικο σου φορεα,δηλαδη να παρεις μια εξαιρεση απο τον ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ). Ο νομος που σε κατοχυρωνει σε αυτο ειναι ο 2084/92

-Το να μαζευεις καθε χρονο τα χαρτια που σου ζηταει ο ΟΑΕΕ για να δικαιολογησεις αυτην την εξαιρεση,ειναι μια διαδικασια για πολυ γερα νευρα.

-Το να μαζεψεις την πρωτη φορα που θα πας ολα αυτα που θα σου ζητησουν,ειναι μαζοχισμος ακραιας μορφης.

-Παρολη την εξαιρεση,τα χρονια μετρανε κανονικα(!),οποτε αν καποια φαση διακοψεις το ΙΚΑ και αρχισεις να πληρωνεις ΟΑΕΕ δεν αρχιζεις απο την πρωτη βαθμιδα εισφορων,αλλα απο αυξημενη σαν να πληρωνες τοσα χρονια.

-Τα λοιπα (ΦΠΑ,λογιστη,βιβλια) νομιζω οτι ειναι κανονικα και στα μαθηματα,αλλα σε αυτο δεν ειμαι βεβαιος οπως στα παραπανω

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου