RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ κατάλαβα ότι αν κόψει το μαλλί είναι σαν τον Έλβις... (βοηθάει βέβαια το πάχος και το μαύρο γυαλί) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Εξοπλισμός εκατομμυρίων....και....CRT οθόνη που μάλλον την πήρε δώρο μαζί με πολυμηχάνημα όταν πήρε τον υπολογιστή.... Mπα..δε νομιζω. Ισως να ναι κι αυτη απο τις πρωτες CRT που κατασκευαστηκαν και την κραταει για λογους vintage.. ;D Γενικα κατι δεν παει καλα εκει περα.. Εγώ πάντως κατάλαβα ότι με σκάλοπντ δεν παίζω πιο γρήγορα. Και ήμουν έτοιμος.... Τρελαθηκες? Αυτα τα λεει για να μην τον ξεπερασει κανεις σε ταχυτητα.Να παιδευεται με τα σκαλοπινια..μεχρι να καταλαβει οτι εκανε λαθος.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Έχω την εντύπωση οτι και να του έπαιρνες μια από το τσούρμο...δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Βρε τον αθεόφοβο, είδατε πως πέταξε τη SKY? :o :o :o :o Μα τι κάνει? Στο κάτω κάτω, άμα δε τη θέλει ας μου τη στείλει ;D ;D Εγώ πάντως κατάλαβα ότι με σκάλοπντ δεν παίζω πιο γρήγορα. Και ήμουν έτοιμος.... Μεγάλη ιστορία το scalloped που θέλει από μόνο του ένα πολυσέλιδο thread. Το εν κατά κλείδι (περι scalloped ο λόγος), είναι οτι πιο γρήγορα μπορείς να παίξεις μεν, αλλά πρέπει να αλλάξεις τελείως τον τρόπο που έχεις μάθει με απλή ταστιέρα δε. Έχω την εντύπωση οτι και να του έπαιρνες μια από το τσούρμο...δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι Για τη SKY που λέγαμε? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Έχω την εντύπωση οτι και να του έπαιρνες μια από το τσούρμο...δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι ;D ;D ;D Τελικα πολυ σατανικος αυτος ο Malmsteen.. Βαζει το διαολο μεσα μας... Αμ αυτη που του δωσε ο Βαι? Στο τσουρμο κι αυτη...στο φτυσιμο.. Τη δειχνει κιολας.. Ειναι σατανικος τελειωσε.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 ποιος είναι μέσα για νυχτερινή επιδρομή? ;D ... αφού κάνουμε πρώτα μια ημερήσια πτήση http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 ποιος είναι μέσα για νυχτερινή επιδρομή? ;D ... αφού κάνουμε πρώτα μια ημερήσια πτήση Δε γινεται. Εχει Βικινγκς αληθινους απ εξω και τις φυλανε.. Και στη φυλαξη vintage o Malm.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Δε γινεται. Εχει Βικινγκς αληθινους απ εξω και τις φυλανε.. καλά...θα τους δαγκώσω την καρωτίδα λέμε http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 πας στον malmsteen και τον ρωτας: hey yngwie καπνιζουν οι στρατοκαστερ σου; ΟΧΙ!! τοτε πηρε φωτια το στουντιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
just kst Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Πηρε και μια jem απ τον vai για να σπαει λιγο η fenderila xa xa! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση