freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ πάντως νομίζω ότι καλά ξηγιέται ο χοντρούλης και περνάει - ίσως κατά λάθος - και ένα μήνυμα. "Σιγα ρε παιδιά, ξύλα είναι. Άμα σπάσουν θα μου δώσουν άλλα..." Συμφωνοι,και παλι ομως ειναι εγωκεντρικο... Θα μου πεις και μεις παμε στην ταβερνα κι αφηνουμε περισσευμα 10 κιλα αποφαγια και τα παιδακια στην Αφρικη πεινανε... Αναλγητο πλασμα ο Μαλμ..εεε ο ανθρωπος... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Εγω τσίτωσα εκεί που είχε σήκωση την "V" και μετά για να την βάλει στη θέση της έδωσε και μια γερή στη startocaster που ήταν από πίσω! :-X ...στο 5:50 http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Εγω τσίτωσα εκεί που είχε σήκωση την "V" και μετά για να την βάλει στη θέση της έδωσε και μια γερή στη startocaster που ήταν από πίσω! :-X ...στο 5:50 ε ενταξει δεν τα ξερεις αυτα φιλε.. λιγο εφφε να πουλισουμε λιγο μουρη χεσμενα τα'χω και ετσι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Αυτά είναι... Παίξε μια Μαλμστινιά Βάλε στην πένα φωτιά Δείξε το δρόμο το σωστό Με τη crt ανάμεσα στα RP8 Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Το μονο που έχω κοινό με τον Malmsteen είναι η CRT... χαχαχαχχα http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Το πολύτιμο πράγμα εκεί μέσα είναι τα δαχτυλάκια του Μαλμστην και του κάθε Μάλμστην. Οι κιθάρες, όσο και να τις αφήσεις μόνες τους, ακόμα και από τίμιο ξύλο να είναι, δεν βγάζουν ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Το πολύτιμο πράγμα εκεί μέσα είναι τα δαχτυλάκια του Μαλμστην και του κάθε Μάλμστην. Οι κιθάρες, όσο και να τις αφήσεις μόνες τους, ακόμα και από τίμιο ξύλο να είναι, δεν βγάζουν ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. Έλα ντε! Πάντως έχει γίνει κακάσχημος και θεόχοντρος έτσι; Κοντεύει να γίνει σαν κι εμένα... :P Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Έλα ντε! Δηλαδή ρε Νικόλα, να φανταστώ ότι εσύ με το που ξυπνάς το πρωί , φτιάχνεις ένα καφέ….και αρχίζεις στις κλοτσιές το πιάνο σου!!! ;D Για τα αλλά δεν σχολιάζω……θέλεις κομπλιμέντα πρωί– πρωί……θα τα αφήσω στις κυρίες του forum. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 ….και αρχίζεις στις κλοτσιές το πιάνο σου!!! ;D Όχι κλωτσιές κάτι παρεμφερές. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Όχι κλωτσιές κάτι παρεμφερές. :D Εδώ πλέον η λέξη «δάκτυλα» , αποκτά άλλη βαρύτητα , αρίθμηση ενδεχόμενος και οσμή. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση