freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Οπως λεμε πρελουδιο... Για ονομα του θεου...να του στειλουμε καμια βαση για κιθαρα.. Δεν εχει λεφτα... Κατα τ αλλα...φαινονται τα βιτσια του..(Αλλα ειναι παιχταρας ο ατιμος...) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Έχω δει πολλά στούντιο (όχι από κοντά βέβαια :D). Του malmsteen μου θύμισε πολύ του Vai (πριν τουλάχιστον γίνει «mothership» ……και το συγυρίσει ο ακατάστατος ;D γιατί το νοικιάζει πλέον.) σε εξοπλισμό. Το λεπόν, τις πλέον υπερβολές τις έχω δει σε Black artists. Π.Χ. Usher , Baby Face….και φυσικά τα paislay park του Prince. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Άκουσα καλά; :o 54άρα στρατ από τις δέκα πρώτες που φτιάχτηκαν; :o :o Χύμα και τσουβαλάτα μέσα στις άλλες; :o :o :o Θα μου πεις βέβαια σιγά μην χρειαστεί να την πουλήσει ποτέ. Και στον συγκεκριμένο μέχρι και για μόστρα είναι λίγη ;D broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Να πω την αληθεια το στουντιο δε μου κανε εντυπωση... Τον ειδες πως πετουσε κατω κατι σπανιες στρατοκαστερ ??? Σα σκουποξυλα... Και κατσε συ(και γω) και μαζευε φραγκα για Baja... ;D Ωραιος! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Άκουσα καλά; :o 54άρα στρατ από τις δέκα πρώτες που φτιάχτηκαν; :o :o Χύμα και τσουβαλάτα μέσα στις άλλες; :o :o :o Καλα ακουσες...ειδες πως της φερθηκε ο αλιητης? GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Και κατσε συ(και γω) και μαζευε φραγκα για Baja... ;D Ωραιος! Άσε γιατί εγώ μαζεύω για Classic Vibe tele ;D http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Πραγματικά αυτό το ¨disrespect” στα όργανα….και σε όλα τα αντικείμενα, και εμένα δεν μου αρέσει, από όποιον και αν προέρχεται και για όποιο λόγο και αν γίνεται. Δεν λέω βέβαια να περάσεις και στο άλλο άκρο και να είναι το studio ή το σπίτι σου μουσείο ….αλλά όχι και να τις πετάω έτσι από εδώ και από εκεί. Μπορεί πάλι να γερνάω (αλλά όχι….πάντα έτσι ήμουν ;D). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Άσε γιατί εγώ μαζεύω για Classic Vibe tele ;D Και γω πανω που αποφασισα να παρω μια affinity για το γουστο,ειπα ασε καλυτερα.. Εχω να βαλω πετρελαιο.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_m Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Εξοπλισμός εκατομμυρίων....και....CRT οθόνη που μάλλον την πήρε δώρο μαζί με πολυμηχάνημα όταν πήρε τον υπολογιστή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ πάντως κατάλαβα ότι με σκάλοπντ δεν παίζω πιο γρήγορα. Και ήμουν έτοιμος.... Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση