audiokostas Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Οι απόψεις μουσικού που δουλεύει σόλο ή ντουέτο με τραγουδίστρια, δεν έχουν καμία βαρύτητα στον παρόν βαρυσήμαντο thread και μπορούν να χρησιμεύσουν μόνο ως απειλή για συζυγικό κάρφωμα. Ναι, δωρεάν μαθήματα ως αντάλλαγμα σιωπής, είναι αποδεκτά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Οι απόψεις μουσικού που δουλεύει σόλο ή ντουέτο με τραγουδίστρια, δεν έχουν καμία βαρύτητα στον παρόν βαρυσήμαντο thread και μπορούν να χρησιμεύσουν μόνο ως απειλή για συζυγικό κάρφωμα.στην περίπτωση του σόλο μουσικού δε λέγεται π@ρτούζ@ αλλά μ@λ@κί@... στην περίπτωση του ντουέτου λέγεται κέρατο... Και τέλος πάντων τι πειράζει; Στο κάτω κάτω, όλα επιτρέπονται στο σeξ και τη μουσική. (θέλω να δω πόσο μπορώ να τραβήξω το θρεντ). Ναι, δωρεάν μαθήματα ως αντάλλαγμα, είναι αποδεκτά. Στείλε λογαριασμό τραπέζης, ή διεύθυνση, ή ότι άλλο. Εγώ το βράδυ θα φέρω σοκολάτες για σένα και την καλή σου, για αρχή και μετά θα δούμε για τα υπόλοιπα! :P ::) Πέρα απ'την πλάκα πάντως, να δουλεύεις με κάποιον που έχεις δεσμό είναι δύσκολο. Ρώτα κι εμάς τους παντρεμένους: Δεν την παλεύουμε να μένουμε με τη γυναίκα μας, πόσο μάλλον να δουλεύουμε μαζί της! ΧΑΧΑΧΑ! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Αναρωτιέμαι πως και δεν το έχει σκεφτεί κανείς ακόμη. Υπάρχει λύση: Οι παρτούζες... ΄Έτσι σας μάθαν εκεί στην Αγγλία? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 ΄Έτσι σας μάθαν εκεί στην Αγγλία? εεεε... λίγο το κρύο, λίγο τα μεγάλα κρεβάτια, λίγο η βρώμα... ::) ::) ;D να συνεχίσω; Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Ήδη έστειλα (μέρα που ναι σήμερα) σοκολατένια κιθάρα στον τρυφερό μου distortion. :-* Την έβαψες...έχω δεί τον drummer σας και μου φάνηκε λίγο ζηλιάρης... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Track Listing: - True Love - Even if you look like Malmsteen, i'm still your kinky bitch - Take me, my Passa - On The Piano - Under The Piano - What Piano? - I have forgotten my name (lost in your kisses) - Elegy (yeah.. right). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 χαχαχαχαχα! Καλά αυτό είναι ΑΠΙΘΑΝΟ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Πήρα τηλ τη Grace Slick να μου πεί πως τα πήγε με τον Martin Balin και τον Paul Kantner αλλά δεν ήθελε να μου απαντήσει. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Πήρα τηλ τη Grace Slick να μου πεί πως τα πήγε με τον Martin Balin και τον Paul Kantner αλλά δεν ήθελε να μου απαντήσει. ;D Όπως φαίνεται από το παρακάτω, βρήκε τον αληθινό έρωτα. Starship - Nothing's Gonna Stop Us Now - Official Music Video RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 ''Χούφτωστην.......χούφτωστην'' ;D και ότι βρέξει ας κατεβάσει. (Για το τι θα ποιήσεις τελικά, ουδεμία ευθύνη φέρωμεν.) 8) ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Το παρών μήνυμα θα αυτοδιαγραφεί σε πέντε δευτερόλεπτα..... τέσσερα τρία If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση