santorope Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Τους εχει δοκιμασει κανεί? Λενε τπτ? Υποτιθεται οτι ειναι η φθηνη λύση των blackouts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Τους έχω σε Schecter Demon. 100% satisfied customer. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santorope Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Τους έχω σε Schecter Demon. 100% satisfied customer. Οπα εδω είμαστε, ακριβώς αυτή η κιθάρα με ενδιαφέρει, σε εφτάχορδη. Την συνεκρινα με αλλες schecter και αυτο που με προβλημάτισε ήταν τα pickups μονο. Οντως αξίζουν? - Εχουν μεγαλες διαφορες απο τους blackouts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Για μένα αξίζουν, ειδικά για τα λεφτά της είναι ευκαιρία. Δεν έψαχνα κιθάρα και απλά έτυχε να τη δοκιμάσω σε ξεκάρφωτη φάση. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να περιγράψω με λόγια τη σύγκριση μεταξύ των Designed και των άλλων. Θα'λεγα οτι είναι κατά 80-90% παρόμοιοι... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση