Amar4nth Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Για το ότι είναι σημαντικά είμαι σίγουρος... αυτό που μένει να βρω τώρα είναι ποιο θα πάρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Δες και αυτό http://www.harline.co.uk/proel/st1500.htm καλό ήταν,όχι σαν το Furman,στο 1/3 της τιμής του Furman όμως. Το site δεν ξέρω ποσο αξιόπιστο είναι (δεν έχω αγοράσει απ'αυτό),μπορείς να ρωτήσεις όμως στο Νάκα για PROEL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Amar4nth Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Σ' ευχαριστώ και πάλι.. νομίζω ότι κατέληξα στο furman.. κέρδισες ¨) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Σ' ευχαριστώ και πάλι.. νομίζω ότι κατέληξα στο furman.. κέρδισες ¨) Ο μόνος που κέρδισε είσαι εσύ ;D Εγώ τα έχω πληρώσει για να τα μάθω.Βλέπεις δεν υπήρχε noiz τότε ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Amar4nth Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Έχεις δίκιο.. πολλά δεν υπήρχαν τότε.. ας μην αλλάξω θέμα όμως, ευχαριστώ και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
poll_18 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα συνεχιζω εδω..Δηλαδη και εγω που δεν εχω καλο ρευμα στο σπιτι που μενω και οτι ενισχυτη βαζω πανω εχω παντα θορυβο χρειαζομαι ενα τετοιο μηχανημα ετσι? Εκτος απο αυτο της Furman υπαρχει τιποτα αναλογο σε ποιοτητα στην εταιρια tele μιας και κατα τυχη συνεργαζομαι μαζι τους (σε αλλου ειδους προιοντα βεβαια). Ο ενισχυτης πιου θα το βαλω ειναι 15watt ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα συνεχιζω εδω..Δηλαδη και εγω που δεν εχω καλο ρευμα στο σπιτι που μενω και οτι ενισχυτη βαζω πανω εχω παντα θορυβο χρειαζομαι ενα τετοιο μηχανημα ετσι? Εκτος απο αυτο της Furman υπαρχει τιποτα αναλογο σε ποιοτητα στην εταιρια tele μιας και κατα τυχη συνεργαζομαι μαζι τους (σε αλλου ειδους προιοντα βεβαια). Ο ενισχυτης πιου θα το βαλω ειναι 15watt ευχαριστω προκαταβολικα Οι σταθεροποιητές της tele που έχουν μικροελεγκτή με lcd και αυτομετασχηματιστή είναι καλής ποιότητας. Τους έχω χρησιμοποιήσει. Για τον ενισχυτή των 15W (με κατανάλωση ~50W ας πούμε), θα είναι μια χαρά ακόμη κι ένας οικονομικός σταθεροποιητής των 300VA. Μπορείς φυσικά να πάρεις μεγαλύτερο για σιγουριά και μελλοντική χρήση με άλλα φορτία(ενισχυτές κλπ.). Ο θόρυβος βέβαια μπορεί να είναι και θέμα κακής γείωσης, οπότε θα πρέπει να ρωτήσεις ηλεκτρολόγο μήπως χρειαστεί νέα γείωση ο πίνακας(με ουδετέρωση, ηλεκτρονόμο ή στα υδραυλικά κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση