taq Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Και την κιθάρα του έσπασε για να του φέρει γούρι! In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Κίτσομ' μη σεκλετίζεσαι και φάε ένα κουλούρι :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 κι έτσι κι ο Κίτσος έκατσε να φάει το κουλούρι, μα το σουσάμι μπόλικο, μπόλικο και βαρβάτο. Του κατσε μέσα στο λαίμο, τον πήρε από κάτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wind Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Μάζεψε την κιθάρα του, πέταξε το κουλούρι Και έβαλε τα κλάματα, μιλάμε για καψούρη: Κιθάρα μου, κιθάρα μου, γλυκιά μου στρατοκάστερ, Για σένα η μάνα μ' ούρλιαζε που άφησα το Μάστερ! Τώρα κομμάτια σ' έκανα και νιώθω ένα ράκος, Αλλά θα πάρω PRS που έχει και o Λιάκος! Υπάρχει μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στα Δημοτικά Ποιήματα και στα... ποιήματα του Δημοτικού! :lol: :lol: :lol: http://www.myspace.com/johnmelasmusic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Μάζεψε την κιθάρα του' date=' πέταξε το κουλούριΚαι έβαλε τα κλάματα, μιλάμε για καψούρη: Κιθάρα μου, κιθάρα μου, γλυκιά μου στρατοκάστερ, Για σένα η μάνα μ' ούρλιαζε που άφησα το Μάστερ! Τώρα κομμάτια σ' έκανα και νιώθω ένα ράκος, Αλλά θα πάρω PRS που έχει και o Λιάκος! Υπάρχει μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στα Δημοτικά Ποιήματα και στα... ποιήματα του Δημοτικού! :lol: :lol: :lol:[/quote'] ΦΟΒΕΡΟ!!! :lol: Αν και εγώ (Λιάκος...) ΔΕΝ έχω PRS :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Δεν έχεις PRS???? Πάρε ένα κουλούρι! In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 φοβερο!!!!!!!!!!!! :):):):):):):) οποιος δεν εχει prs ας φαει ενα κουλουρι! http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 εεελα ελααα ας φαει ενα κουλουρι!(δις) (με προφορα κρητικη) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Troll ixnilatis Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt">& Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2006 ουτε εγω εχω prs!!!! :lol:κουλουρακι να παρω? Υ.Γ.(Η πενταημερη γαμησε!! εγω οχι κλαψ κλαψ:( :( :( ) Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση