Προς το περιεχόμενο

telecaster με 600 ευρω

gibsonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ξεχασα να σου πω. Οχι με ετοιμα parts. φτιαγμενη ολη στο χερι.

Αν αγοράσεις καλά παρτς

Θέλεις 150 για μαγνήτες, 60 για κλειδιά 60 γέφυρα 50 ηλεκτρικά 50 knobs και straps.

Μπράτσο, σώμα κλπ.... μιά μέτρια κιθάρα φτιαχτή φτάνει το 400άρι για πλάκα μια καλή τα 700 και κάτι.

Ένα καλό μπράτσο από 200+ κι ένα σώμα από 120+

Αν ψάξεις εδώ μέσα θα βρείς πολλούς από εμάς που με την καθοδήγηση των παλαιότερων φτιάξαμε την Tele των ονείρων μας.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 80
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

εχει αρχισει και γινεται κουραστικο. δεν μιλαμε γιαετοιμα parts. ποιο μπρατσο και ποιον ισπανο λες? εγω σου μιλαω τοση ωρα για χειροποιητη. οχι συναρμολογηση. δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε αυτο το forum ειναι ολοι επιθετικοι σε κατι που μπορει να γινει. τελος παντων, δικο σας προβλημα. εγω την κανω απο εδω

Ο Ισπανός είναι ο Madinter...λογικά θα έπρεπε να τον ήξερες...αλλά ξέχασα, είπες ότι δεν ξέρεις και πολλά, αλλά ο δάσκαλός σου...κανείς δεν είναι επιθετικός, αλλά όπως σου είπε και ο Χαρίλατρος, μιλάς σε ανθρώπους που ξέρουν λίγο παραπάνω από εσένα. Τι μαγνήτες είπες ότι φοράει η κιθάρα σου; ;)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

το ξερω οτι εδω ολοι ειναι απο vai και πανω. ειπα οτι δεν ξερω να παιζω καλα. το madinter το ξερει ολος ο κοσμος. δεν χρειαζομαι τις γνωσεις σου για να το μαθω. οσο για τους μαγνητες ειναι με συρμα γαλβανιζε. αν το στριψεις 10 φορες εχει φοβερο ηχο

Σκέφτηκες ίσως ότι όλα αυτά που εσύ μας λες τώρα τα έχουμε ξανακούσει καμμιά 30 φορές? Σκεφτηκες επίσης ότι για να επιμένουν τόσοι ίσως να έχουν δίκιο?

62326_1562302089827_1003585967_31641191_3593503_n.jpg

39300_1562304209880_1003585967_31641211_6007073_n.jpg

33573_1561664353884_1003585967_31638963_7849015_n.jpg

Εγώ που είμαι από τους καινούριους έχω ήδη φτιάξει τρείς....

Εμένα οι μαγνήτες μου έχουν σύρμα χαλβανιζέ Βολιώτικο (μια που είμαι από Βόλο) χα χα χα.

οσο για τους μαγνητες ειναι με συρμα γαλβανιζε. αν το στριψεις 10 φορες εχει φοβερο ηχο

έτσι μπράβο, για να πεισθεί ο φίλος που άνοιξε το θέμα, να φτιάξει μία κιθάρα, σαν τη δικιά σου ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Στην πρώτη παράγγειλα τα παρτς και τα έτριψα τα έβαψα, τα τρύπησα συναρμολόγησα και έφτιαξα τα ηλεκτρικά. Στην τρίτη έκοψα και το σώμα μόνος μου. Φυσικά δεν τύλιξα μαγνήτες μιά που εκτός από υλικά που δεν έχω βαριέμαι να τυλίξω ένα σύρμα μονωμένο (και όχι φυσικά ΧΑΛΒΑΝΙΖΕ) με πάχος όσο μια τρίχα 5.000 με 6000 φορές .....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου