yannis37 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 (τώρα που κολάει το nickname....? ούτε εγώ ξέρω ;D ) υπάρχει και les paul - SG ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-les_paul Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Φιλαράκι yannis37 με έστειλες τώρα. Μα την Παναγία το googliασα ;D Τι εννοείς? Για δώσε link...Kοίτα να δεις που όντως θα ξεστραβωθώ απόψε :) Υ.Γ 1.Αν το 37 είναι η ηλικία σου τότε είμαστε σειρές....θρυλική γενιά αδερφέ ;) Υ.Γ 2 Αλλάξαμε τα φώτα στο thread του ανθρώπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 http://home.provide.net/~cfh/gibson5.html 1961 SG Les Paul Std introduction specs: From 1961 to 1963, this model takes over the "Les Paul" name as the single cutaway version is replaced by this model. Double pointed cutaways, scaloped mahogany body, 2 humbucking P.A.F. pickups, 3 layer black beveled small pickguard, pearloid trapezoid fingerboard inlays, crown peghead inlay, "Les Paul" on truss rod cover, "sideways" vibrato (yuck!), nickel plated parts, cherry red finish. Incredibly thin neck back shape. Model produced starting in very late 1960. 1962 SG Les Paul Std specs: Some models with pearl inlaid ebony vibrato tailpiece. Sideways vibrato still seen on some SG Standard models. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-les_paul Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 RayDTutto και yannis ευχαριστώ.Kάτι μάθαμε κι απόψε. Gibsona πλάκα-πλάκα δεν χτυπάς καλύτερα κανά ταυράκι? Aν δεν καίγεσαι και έχεις άλλα 100 να διαθέσεις http://www.thomann.de/gr/gibson_sg_special_60s_tribute_wsa.htm Προσωπικά αναμένω την αντίστοιχη les paul στο honey φυσικά ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-les_paul Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 .....εξυπακούεται ότι ταυράκι υπάρχει ήδη και στο blues τα πάει μια χαρά (derek trucks rules ;) ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosbull Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Επίσης με τα λεφτά αυτά μπορεί να πάρει και ένα ψυγείο, εγώ πριν δυο μήνες που μου χάλασε το παλιό πήρα ένα bosch κλάσης Α με 650 ευρώ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 @les_paul Αφού είσαι απ'το 2006 στο Νοιζ, τα έχεις διαβάσει τα σχετικά τόπιξ όπως και γω. Anyway, όπως γράφω και στο πρώτο ποστ μου στο παρόν θέμα: Στάνταρ ;D gibsonas έχεις δοκιμάσει καμιά τέλε μέχρι τώρα; Η baja είνα όντως μονόδρομος (μέχρι και οι αντι-τέλε το ξέρουνε) αλλά στην τελική πρέπει να ακούσεις διάφορες μέχρι τα λεφτά που λες να σχηματίσεις τη δική σου άποψη ;) Δυστυχώς rockinger δεν δοκιμάζεις αν δεν είσαι Γιάννενα (Ντούκας) ή αν έχει κάποιος φίλος. Baja βρίσκεις σχεδόν παντού πλέον... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Τι εννοείς? Για δώσε link...Kοίτα να δεις που όντως θα ξεστραβωθώ απόψε :) Υ.Γ 1.Αν το 37 είναι η ηλικία σου τότε είμαστε σειρές....θρυλική γενιά αδερφέ ;) το 37 ηταν κάποια στιγμή η ηλικία μου ;D ;D ;D ;D sorry για το off HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 για χειροποιητη tele με γεφυρα γνησια fender και τους γνησιους μαγνητες fender, ξυλο σωμα ash, μανικι maple, αγορασμενα απο εξωτερικο απο ειδικους στην ξυλεια κιθαρας, με 600 ευρω τι λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 ξεχασα να σου πω. Οχι με ετοιμα parts. φτιαγμενη ολη στο χερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση