Προς το περιεχόμενο

Ζητείται βοήθεια για σπασμένο boss digital delay dd3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

'Εχω ένα boss digital delay dd3. Από τα 4 κουμπάκια, τα τρία είναι σα ροοστάτες και το τέταρτο επιλογέας μεταξύ διαφόρων milisecond. Αυτό το τέταρτο κουμπάκι μου έσπασε. Και δεν εννοώ το πλαστικό περίβλημα, αλλά έσπασε ο κορμός μέσα. Μάλιστα έσπασε σύρριζα, στο ύψος της πλακέτας που γράφει τις επιλογές κλπ. Άνοιξα μέσα το πεταλάκι, ελπίζοντας ότι θα μπορέσω να προσεγγίσω τον επιλογέα αλλά στάθηκε αδύνατο, είναι πέρα από τις γνώσεις μου αυτό που είδα. Έχετε κάποια ιδέα αν φτιάχνεται αυτό το πράγμα;

Παίζει κανα μεταχειρισμένο dd3; Είμαι διατεθειμένος να αγοράσω αν δεν βρω λύση, καταρχην μεταχειρισμένο, αλλιώς καινούριο. Έχει ένα χαρακτηριστικό που με βολέυει και γιαυτό επιμένω.

Ευχαριστώ

Νίκος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάρε τηλέφωνο στο 2610-435400 και ζήτα τον Σπύρο στο σέρβις.

Πές του οτι το part number που ψάχνεις γι'αυτό το πεταλάκι είναι:

Part Number           Model number                   Part Description

13119308,      SBM1024 (SRBM 14011A),      SWITCH (ROTARY) SW1

Edit: Το παραπάνω είναι σε περίπτωση που ξέρεις να το αντικαταστήσεις μόνος σου.

Αν δε γνωρίζεις απο ηλεκτρονικά, πάρε το ανταλλακτικό και πήγαινε σε ένα τεχνικό ή ρώτα εκεί που σου είπα για να το στείλεις να στο φτιάξουν.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου