kguitar Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Πολυ ωραια ατμοσφαιρα, φωνη, κιθαρα, well done ;) Εμένα αυτό στο 2.28 μου άρεσε.. ;D :D me too Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Playloud, Longshadow, Kguitar σας ευχαριστώ. Γιώργο, αυτή είναι η κιθάρα. Δεν είχα αμφιβολία ότι θα την καταλάβαινες :) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Ευγε! Η διασκευη σου ειναι ακριβως το blues ιδιομα που γουσταρω οποτε με βρισκεις απολυτα συμφωνο και στον ηχο και στο παιξιμο και στο 2:28 που δεν ειναι λαθως απλα θελει συνηθεια στο αυτι. Μακαρι να μπορουσα να βγαλω κι εγω τετοιο feeling στα blues. Συγχαρητήρια και παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Σε ευχαριστώ φίλε rocka cola. Όσον αφορά το 2:28 (λες να βγάλω κομμάτι με αυτό τον τίτλο; παραπέμπει αλλού βέβαια....) σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι. Εμένα πάντως δε μου αρέσει και αν το ξανάπαιζα δε θα το έβαζα σε αυτό το κομμάτι. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
epikouris Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Σπύρο μπράβο σου! Το έχεις man και μάλιστα βγαίνει από μέσα σου. Για μένα αυτό είναι το βασικότερο. Keep on bluesin' I was baptized in Muddy Waters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Να 'σαι καλά Δημήτρη. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Σπύρο σ'ωραίος ! :D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 μπραβο σπυρο πολυ καλο! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ Κώστα και Τάκη. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Αφού σχολίασε ο Ζάικος και το βρήκε σε καλό δρόμο, τι να πούμε κι εμείς... :D Θα συμφωνήσω 100% με τα σχόλια του, απλώς θα σου πω ότι, κατά το γούστο μου, θα προτιμούσα περισσότερο boxy ήχο για την κιθάρα (και ίσως θα έβγαζα όλο το reverb από τη φωνή να δω πώς θα ακουστεί). When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση