marathon Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Ένα κοριτσάκι με ωραίο χαμόγελο και μεγάλο ταλέντο που σε γουστάρει τρελλά ;D Στο είπε? Μα τι μαρτυριάρα!!!;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Αλλά η παρακάτω κυρία να παίξει κομμάτι μου, να πέσω να πεθάνω: Την λένε και Λόλα! ;D Astanova εεε? Του ανατολικού μπλοκ? ;) Η γυναίκα σου το ξέρει? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Astanova εεε? Του ανατολικού μπλοκ? ;) Η γυναίκα σου το ξέρει? ;D Εσένα το ξέρει; Για την ντραμίστρια? ;D (Καλά σοβαρά τώρα... Φαντάζεσαι να πάω στην σύζυγο και να της πω "Αγάπη μου... Θα πάω στην Τσεχία για να κάνω μία ηχογράφηση με την Λόλα Αστάνοβα! ΘΑ με φιλοξενήσει κιόλας και δε χρειάζεται να ξοδευτώ σε ξενοδοχεία και τέτοια!" Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 να κάνω μία ηχογράφηση με την Λόλα YouTube - Broadcast Yourself. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 (Καλά σοβαρά τώρα... Φαντάζεσαι να πάω στην σύζυγο και να της πω "Αγάπη μου... Θα πάω στην Τσεχία για να κάνω μία ηχογράφηση με την Λόλα Αστάνοβα! ΘΑ με φιλοξενήσει κιόλας και δε χρειάζεται να ξοδευτώ σε ξενοδοχεία και τέτοια!" Εσένα θα σε πιστέψει η γυναίκα σου...η δικιά μου, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Xristos_Bass Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Ντάξ, ερωτεύτηκα. Πως θα ακουγόταν αν την ρώτουσα να δουλέψουμε το rhythm section :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Εσένα θα σε πιστέψει η γυναίκα σου...η δικιά μου, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ;D ;D ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ειδικά με την Λόλα που τα παίζει όλα...... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 για ολα τα γουστα λέμε ;D ;D ;D ;D εδω προσεχουμε την γόβα!!! HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά υπάρχουν πολλές...και ωραίες... γυναίκες με σαχλόφωνο όμως πόσες?... ;) ...εκτός της Jennifer Batten... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlapGas Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Ρε χωρίς πλάκα... Κυριακή πρωί (ή και αύριο πρωί βασικά), άνετα παντρευόμουν την "The xx"... Προσωπικά, να παντρευτώ κοπέλα που να ασχολείται με τη μουσική σοβαρά, θα είναι τιμή μου (και είναι και όνειρο ζωής)... Και είναι κρίμα που είναι τόσο λίγες που ασχολούνται με κάποιο μουσικό όργανο ή με τη μουσική γενικά (όχι ελληνικά σκυλάδικα ε...). Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ όταν γνωρίζω κοπέλες που παίζουν και το νιώθουν. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση