gregg Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Ειχα χτες την μεγαλη τυχη να βρεθω επι σκηνης με εναν συγχρονο θρυλο του blues. Τον Lucky Peterson. Πλαισιομενος απο μια εξαιρετικη μπαντα (μπασο, ντραμς) μας χαρισε μοναδικες μουσικες στιγμες και τον ευχαριστουμε. Παρακατω σας παραθετω ενα βιντεακι απο το jam που ακολουθησε. *8-2-2011* Jam with Lucky Peterson at half note just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Έλα ρε! Μπράβο πολύ ωραίος! Να μας ενημερώνεις αν κανονίζεις τέτοια :) Κ να φανταστείς ότι σκεφτόμουν να πάω στο half note αυτές τις μέρες, αλλά Δευτέρα που θα εξυπηρετούσε δεν μπορούσα ...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Έλα ρε! Μπράβο πολύ ωραίος! Να μας ενημερώνεις αν κανονίζεις τέτοια :) Κ να φανταστείς ότι σκεφτόμουν να πάω στο half note αυτές τις μέρες, αλλά Δευτέρα που θα εξυπηρετούσε δεν μπορούσα ...! Ακριβώς και εγώ για αυτό του έψαλα χτες. Παίζει με τον Peterson και κάθεται και το λέει κατόπιν εορτής. Είστε άκυρος κύριε Gregg, πως να το κάνουμε δηλαδής. Μπράβο ρε Γρηγόρη. Κι εις ανώτερα ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 :-[ Παραλειψη μου. Επισης, να αναφερω οτι στο ολο show συμμετειχε και η γυναικα του Peterson, Tamara Peterson. Εξαιρετικη φωνη και εξαιρετικη παρουσια. :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Πωπω... ρε Γρηγόρη συγχαρητήρια! +1227 στο βιογραφικό σου! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Άψογος! Μπράβο. Και το να παίζεις με τον Peterson δεν είναι καθόλου μά καθόλου απλό πράγμα. Τον είχα δει live (και να φανταστείς δεν πάω σε πολλά live) το 1994 αν θυμάμαι καλά, και μου έφυγε η μαγκιά (μου είχε αρέσει και ως κιθαρίστας πολύ). Και τώρα συνομιλώ….με τον κιθαρίστα που έπαιξε με τον Peterson; Γρηγόρη,τώρα που γνωριστήκαμε, μπορώ να έχω ένα αυτόγραφο σου; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Hey hey, well done man!!!! :D The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Aξιος φίλε μου!Μπράβο σου!Ωραίος ήχος και παίξιμο.Απο fender ενισχυτή βγήκες? Μου είπε ο Lance Lopez για τον Peterson τότε που έπαιζε μαζί του.Μεγάλο σχολείο ο τύπος.Και πάλι συγχαρητήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Μπράβο Γρηγόρη. You the man 8) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Ξέρετε τι σκατόψυχος είμαι οπότε τοις μετρητοίς απαγορεύεται να με πάρετε, αλλά θα το πω. Ρε Γρηγόρη, αν ανέβαινα με τον Peterson, θα παρακαλούσε το σανίδι να κατέβω. ;D Σου δίνει τόση ενέργεια και είναι κρίμα να μην ανταποδώσεις. Ρίξε ένα δεύτερο φωνητικό, χώσε μια χορευτική, κανε τα μεγάφωνα να δουλέψουν, ίδρωσε τις χορδές. Δεν πειράζει, και τα φάλτσα στο πρόγραμμα είναι. Seize the moment......... λέω εκ του ασφαλούς πάντα. Λήξις παραληρήματος. Και πάλι μπράβο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση