happydreamer Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Άλλο ένα κομμάτι μου φτιαγμένο με φτωχά μέσα αλλά πολλή όρεξη και ψυχή.. Ευχαριστώ για τυχόν σχόλια.. all_alone_is_how_you_die.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Βρε happydreamer μας ψυχοπλάκωσες. Τι happy και τέτοια παραπέποντα προς χαρά. Πρέπει ν' αλλάξεις το nickname σου σε Unhappynightmarer πάραυτα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Τι να κάνω που έτσι μου βγαίνουν τα τραγούδια;Μου το λένε ότι είναι πολύ ψυχοπλάκωμα αλλά δεν το ελέγχω και πολύ το τι γράφω.Σαν κομμάτι πώς σου φάνηκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Βρε happydreamer μας ψυχοπλάκωσες. Τι happy και τέτοια παραπέποντα προς χαρά. Πρέπει ν' αλλάξεις το nickname σου σε Unhappynightmarer πάραυτα. +1 Ωραίο το κομμάτι, αλλά θέλει να δουλέψεις λίγο τη φωνή. Σε αρκετά σημεία φαλτσάρουν. Δούλεψε το κι άλλο κ θα βγει πάρα πολύ ωραίο! Οργανικά καλό ακούστηκε σε 1ο άκουσμα, και σαν σύνθεση είναι πάρα πολύ όμορφο. Άσε που σαν τίτλος με βρίσκει κοντά στη δική μου ψυχολογία :) Αν μπορείς, και θες φυσικά, βάλε κ τους στίχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ πρέπει να δουλέψω τη φωνή, όχι λίγο. Αυτό είναι σίγουρο. Να σας πω απλά ότι δεν έχω εμπειρία και ό,τι έχω μάθει, κυρίως μόνος μου το έχω μάθει. Πιο πολύ βασίζομαι στο αυτί μου.Ορίστε και οι στίχοι: Can i borrow your truth? Some twisted fragments of our youth There's nothing left here anyway Nothing to hear,nothing to say You have caught me by surprise In the deep blue of your eyes Sing to me once again Be my lover,be my friend chorus: I don't belong here without you Strangely wasted by your truth You're not here so how can i? All alone is how you die I am waiting for you Somewhat desperate,somewhat blue I thought i saw you passing by For a moment you were mine I just can't seem to replace The way the moonlight lights your face Walk with me by the sea Show me what will never be chorus Now i'm standing on my own You're still here but i'm alone Trying to find the only way Not to die alone today chorus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Σαν κομμάτι πώς σου φάνηκε; Αν το είχα ακούσει τη 10ετία του '80 που το darkwave ήταν στ' ακούσματά μου θα ήμουν πολύ θετικός. Τώρα μου ακούγεται πολύ dated. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Αν το είχα ακούσει τη 10ετία του '80 που το darkwave ήταν στ' ακούσματά μου θα ήμουν πολύ θετικός. Τώρα μου ακούγεται πολύ dated. Fair enough.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loukask6 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Όχι, δεν είμαι ο Θεοφανούς! Αν το έγραφε όμως κάποιος σαν και αυτόν και το ερμήνευαν κάποιοι σαν τους Metallica και παιζόταν στο MTV μέρα-νύχτα, ε, δεν θα με παρεξένευε αν γινόταν και παγκόσμια επιτυχία. Δυστυχώς δεν δύναμαι να το προωθήσω. Το μόνο που σου μένει είναι η δήλωση οτι με άγγιξε, αν και οι προτιμήσεις μου είναι διαφορετικές. Αν θέλει δουλειά; Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Πρέπει να έχεις όμως καταρχήν κάτι καλό. Και αυτό ήταν καλό. Keep Walking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 @loukask6: Σ'ευχαριστώ πολύ πάνω απ'όλα επειδή μπήκες στον κόπο να το ακούσεις και να σχολιάσεις αλλά και για τα (απρόσμενα) καλά σου λόγια. Πέρα από αυτό, τα καλά λόγια μου δίνουν δύναμη και λόγους να συνεχίζω και τα άσχημα δύναμη και λόγους να προσπαθώ για τη βελτίωση. Γι' αυτό εκτιμώ εξίσου και τα δύο "είδη".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vassilis-7- Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Αξιοπρεπεστατο και λιγα λεω. Προσωπικα και απο εμενα λιγη δουλιτσα στην φωνη, αν και ομολογω ηταν ευχαριστη εκπληξη βραδυατικο το ολο ακουσμα δεν με χαλασε τιποτα, και να ειμαι ειλικρινεις, πολυ καλυτερο απο τις π@π@ρες που παιζουν τα mtv, mad etc. Αν μη τι αλλο εβγαλε ψυχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση