ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2006 Ψαχνω για τα hercules gsp40wb...τα φέρνει ο τυπος στο Art Music στην Ακαδημείας αλλά του έχουν τελειώσει και με πάει απο εβδομαδα σε εβδομάδα (εδώ και έναν μήνα)... Μπας και ξέρει κανένας κανένα άλλο μαγαζί στην Αθήνα που να φέρνει τα συγκεκριμένα ??? (οχι παρόμοια, τα συγκεκριμένα...εχουν αγοραστεί και βιδωθεί ήδη 2 και χρειάζομαι άλλα 4) Ευχαριστώ προκαταβολικά... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telewiz1 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2006 http://www.guitars.gr/hercules.htm Dual Soliloquy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2006 Ευχαριστώ... Μπας και ξέρουμε που είναι το μαγαζί, γιατί στο site δεν αναφέρεται τίποτα... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2006 Στα Ιωάννινα. Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2006 Στα Ιωάννινα. Στα άνω ή στα κάτω; :lol: Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2006 όπως λέμε Πατήσια? Ε τότε στα κάτω! :D Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2006 Χαχαχαχαχαχαχα... Ενδιαφέρον...εγώ μενω ΟΝΤΩΣ στα Κάτω Πατήσια οπότε ειλικρινα δεν με βολευει το εν λόγω μαγαζί... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
djkostas Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2006 Νομίζω πως το συγκεκριμένο κατάστημα απόστέλει ταχυδρομικώς χώρις επιπλέον χρέωση. Πάρε τηλέφωνο ή στείλε ένα email για να μάθεις σίγουρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2006 αν η παραγγελεία είναι πάνω απο 100E στέλνει χώρις χρέωση σε όλη την ελλάδα. Αλλιώς έχει μεταφορικά αλλα δε ξέρω πόσο είναι. επισης ο τύπος είναι πρόθυμος να σου απαντήσει σε κάθε απορία... ενα εμαιλ αρκει Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2006 Το λοιπον για να λέμε και τα καλά...τελικά αγόρασα τις βασεις απο το http://www.guitars.gr/ ... Ο ανθρωπος απαντάει ταχύτατα στα mails, απόλυτα συνενοησιμος και καλός επαγγελματίας...οι βασεις αγοραστηκαν με χαμηλότερη τιμή απο οτι απο κατι "ψηλομύτηδες" στην Αθήνα και τα μεταφορικά (για 4 τον αριθμό που παρηγγειλα εγώ) ήταν τριχες κατσαρές...ακόμα και με τα μεταφορικά μου ήρθαν παλι σημαντικά φθηνότερα...και ήρθαν σε μια μερα με κουριερ... Αψογος... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση