Προς το περιεχόμενο

Mark Jenny Strat Project

RayDTutto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω επικοινωνήσει με τον MJ για αυτήν

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390190667880&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_926wt_907

και ήταν μακράν η καλύτερη συνενόηση και επικοινωνία που είχα ποτέ με πωλητή (ebay και όχι μόνο). ΚΑΙ τζάμπα πράμα, 800 δολλάρια και περιλαμβάνονται όλα (πλήν μαγνητών-pots-καλωδίωσης)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Έχω επικοινωνήσει με τον MJ για αυτήν

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390190667880&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_926wt_907

και ήταν μακράν η καλύτερη συνενόηση και επικοινωνία που είχα ποτέ με πωλητή (ebay και όχι μόνο). ΚΑΙ τζάμπα πράμα, 800 δολλάρια και περιλαμβάνονται όλα (πλήν μαγνητών-pots-καλωδίωσης)

Jazzmaster με strat headstock? Οι επιλογές που σου δίνει είναι πολλές απ'οτι βλέπω,

λογικά μπορείς να φτιάξεις ωραίο όργανο. Το trem που έχει πάνω λογικά είναι all parts

που είναι λίγο αγιοβασιλιάτικο σε σχέση με τα AVRI. Μερικά relic τους που έχω δεί είναι πολύ καλά πάντως.

www.facebook.com/pulsedot

Απλα να σημειωσω οτι μπορει καποιος (εκτος ebay) να συννενοηθει με τον Μark Jenny και να παρει οτιδηποτε μαρκα μπρατσο θελει αν θελει να φτιαξει κατι 100% vintage correct (μια jazzmaster π.χ) ή custom.

Αν και με εξαιρεση την  jazzmaster η All Parts προσφερει ολες τις σωστες επιλογες για Fender (δυστυχως πολλες ειναι με vintage frets... :() ,τωρα προσφερει και jaguar neck.

Το trem που έχει πάνω λογικά είναι all parts

που είναι λίγο αγιοβασιλιάτικο σε σχέση με τα AVRI

ναι ειναι αυτο που φορανε οι ιαπωνικες JM/JG,την κανει τη δουλεια του παντως.

Μερικά relic τους που έχω δεί είναι πολύ καλά πάντως.

2 απο τις 3 βασικες μου Tele εχουν σωματα του και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ,τοσο απο πλευρας αυθεντικοτητας relic ,οσο και απο πλευρας βαρους και vintage corectness..

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• 1 μήνα αργότερα...

Ήρθε το μωρό.

Άντε τώρα να βρούμε χρόνο να το πάμε για ένα καλοκομμένο nut, να του φορέσουμε τους Bill Lawrence L-200 και να ροκάρουμε...

Η δουλειά επαγγελματικότατη, η επικοινωνία φιλικότατη και ακριβώς αυτό που ζήτησα. Το χρώμα είναι απλώς απίστευτο και δύσκολα να φανεί στις φωτό λόγω του φλας και του ότι αλλάζει απόχρωση ανάλογα με τη γωνία που βλέπεις το σώμα.

Για τέτοια δουλειά, it is hard to beat Mark Jenny...

MJStratI.jpg.0071ce40762222ac356241f652ff5b93.jpg

MJStratII.jpg.c66428ca6dfc883568730079a50aae5d.jpg

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

• Moderator

Πολύ ωραία θα γίνει.  :)

Λίγο "άσπρο" δεν φαίνεται το primer κάτω από το LP blue? Νομίζω ότι κιτρινίζοντας με την χρήση θα γίνει ακόμα πιο πειστικό.

Ναι. Το φλας το παραασπρίζει βέβαια, αλλά κι εγώ του είχα ζητήσει να μην τη "λερώσει", γιατί αυτό θα γίνει από εμένα ;), ούτε να την κιτρινίσει καθόλου, γιατί δεν μου αρέσει το πράσινο hue που παίρνει μετά το LKB.

Edit: Δες τις φώτος στην αρχή του θρεντ για να καταλάβεις σε τι πραγματικά επίπεδα κινείται το χρώμα.

Ευχαριστώ. Το relicing εκτός από τις δύο τρεις "ανοιχτές" επιφάνειες είναι αρκετά διακριτικό. Αλλά κάπου ήθελα να φαίνεται και το ξύλο... ;)

Ευχαριστώ. Το relicing εκτός από τις δύο τρεις "ανοιχτές" επιφάνειες είναι αρκετά διακριτικό. Αλλά κάπου ήθελα να φαίνεται και το ξύλο... ;)

Εκπληκτική δουλειά! Να τη χαρείς σου εύχομαι! Ο MJ μου έχει κάνει δύο σ'ωματα και ένα neck και από τότε που τα παρέλαβα δεν μπορώ να τα αποχωριστώ! Ειδικά η cabronita έρχεται μαζί μου σε κάθε live!

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Σε ευχαριστώ πολύ. :)

Ναι ρε συ. Δεν παίζονται πραγματικά. Και η ποιότητα των parts είναι εξαιρετική. Το σώμα πανάλαφρο και το μανίκι με πολύ καλή ταστοδουλειά.\

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου