Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Εχω μια απορρια.

Σημερα δηλαδη στο σχολειο διδαξες κατι απο Μυθολογια, Διονυσιακα, σταφυλοθεραπια, γευσιγνωσια-οινογνωσια κλπ? :P

Αμα σου πω...

Σημερα πηγαμε διδακτικη επισκεψη(ετσι λεγονται τωρα)σε...ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ!!!

Μιλαω σοβαρα!

Ειχε και μια οινολογο που μας ξεναγουσε.

Της λεω σε μια φαση:

-Nτο Νεστορα ντο ξερς?

-Ποιονα,εκεινονα που παιζ με στρατ και τρωει σταφυλια διονυσιακως στη Μπατμο?

Ντο Μπατμαν? ;D

-ΝΑΙ!ΝΑΙ!Αυτονα!

-Ναι για,ντο γκζερω..ΘΕΟΣ,και ως Θεος..μοναχοφαης κι αυτος.. ;D ;D ;D

Νεστορα ελπιζω να μην παρεξηγουμαι,πλακιτσα κανω να διασκεδαζουμε

• Απαντήσεις 75
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Τι να πώ για τον Νέστορα, που μας δείχνει τις photo με δύο – δύο τις αιθέριες υπάρξεις , αλλά δεν μας δείχνει το Know How.  ??? ;D

Χωρίς πληρωμή σε Fender?

Νεστορα ελπιζω να μην παρεξηγουμαι, πλακιτσα κανω να διασκεδαζουμε

Δεν μ' εχεις μετρήσει σωστά, φυσικά γουστάρω πλάκα (να ένα ατού που γουστάρουν οι γυναίκες-διδαχή πρώτη- αρχίστε με τους μαγνήτες και μετά βλέπουμε).

Εκείνο που θα 'θελα, είναι κάποια στιγμή να βρεθούμε όλοι (οι συμμετέχοντες αυτού του θέματος τουλάχιστον) από κοντά για πλάκα ευρείας κλίμακας. ;)

InfluenSir!

• Guru
Δημοσιευμένο

Καλησπέρα Νικόλα!!!

Thanks a lot for listening. Πάντα με ενδιαφέρει η άποψή σου και πλέον ξέρεις πόσο σε εκτιμώ μουσικά (και όχι μόνο, αν και η γνωριμία μας ήταν κάπως περίεργη ;D).

Εεεε και; Σιγά μη μαλώνουμε μέσω Ιντερνετ. Όταν κατέβεις να τα πούμε και από κοντά! :)

Διαφωνώ κάθετα   8)
Α ναι;;;;; ;D

Ρε συ άλλα τραγούδια σου είναι φανταστικά (μόνο που αναγκάστικα να μπω σε youtube 2 mp3 sites για να κατεβάσω τα κομμάτια  :-[ :-X

Τα για το μούσι, όποιος θέλει... θα του βάλω τα κόκκινα γυαλιά έτσι;  :P

• Moderator
Δημοσιευμένο

μόνο που αναγκάστικα να μπω σε youtube 2 mp3 sites για να κατεβάσω τα κομμάτια  :-[ :-X

Πώς:;;; Με «κατεβάζεις» παράνομα!!!! >:(

;D ;D ;D ;D

Να σου στείλω αγόρι μου και cd, και mini disc και κασέτα (Sony Metal Master με καραμικό κέλυφος metal position – έχω τρεις τέσσερις του κουτιού – να ρυθμίσω και τα αζυμούθια κατά την έγγραφη) ……και dcc και ό,τι γουστάρεις.

Δημοσιευμένο

Εεεε και; Σιγά μη μαλώνουμε μέσω Ιντερνετ. Όταν κατέβεις να τα πούμε και από κοντά! :) και θα σου ξηγησει LK. Για μαυροζωνα τον κοβω ;D ;D ;D

Α ναι;;;;; ;D

Ρε συ άλλα τραγούδια σου είναι φανταστικά (μόνο που αναγκάστικα να μπω σε youtube 2 mp3 sites για να κατεβάσω τα κομμάτια  :-[ :-X

Τα για το μούσι, όποιος θέλει... θα του βάλω τα κόκκινα γυαλιά έτσι;  :P

Ναι, προσδιδουν και τα 2 μια αρχοντια, μια αρρενωποτητα.... ;D ;D ;D

'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ

• Moderator
Δημοσιευμένο

Εγώ Νικόλο από νοΐζάδες λεφτά δεν θέλω για μουσική (θα σας τα πάρω από τα διαζύγια  που θα σας βγάλω  ;D ;D ;D σαν δε ντρέπομαι λίγο λέω εγώ.)

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ;D ;D ;D

Δημοσιευμένο

...θα σας τα πάρω από τα διαζύγια  που θα σας βγάλω...

Από μας κάτι μπορεί να πάρεις, από τον Νικόλα με τίποτε, είναι σταθερός. Τον έχω κόψει πολλάκις. ;)

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...