freerock1974 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Εχω μια απορρια. Σημερα δηλαδη στο σχολειο διδαξες κατι απο Μυθολογια, Διονυσιακα, σταφυλοθεραπια, γευσιγνωσια-οινογνωσια κλπ? :P Αμα σου πω... Σημερα πηγαμε διδακτικη επισκεψη(ετσι λεγονται τωρα)σε...ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ!!! Μιλαω σοβαρα! Ειχε και μια οινολογο που μας ξεναγουσε. Της λεω σε μια φαση: -Nτο Νεστορα ντο ξερς? -Ποιονα,εκεινονα που παιζ με στρατ και τρωει σταφυλια διονυσιακως στη Μπατμο? Ντο Μπατμαν? ;D -ΝΑΙ!ΝΑΙ!Αυτονα! -Ναι για,ντο γκζερω..ΘΕΟΣ,και ως Θεος..μοναχοφαης κι αυτος.. ;D ;D ;D Νεστορα ελπιζω να μην παρεξηγουμαι,πλακιτσα κανω να διασκεδαζουμε GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Τι να πώ για τον Νέστορα, που μας δείχνει τις photo με δύο – δύο τις αιθέριες υπάρξεις , αλλά δεν μας δείχνει το Know How. ??? ;D Χωρίς πληρωμή σε Fender? Νεστορα ελπιζω να μην παρεξηγουμαι, πλακιτσα κανω να διασκεδαζουμε Δεν μ' εχεις μετρήσει σωστά, φυσικά γουστάρω πλάκα (να ένα ατού που γουστάρουν οι γυναίκες-διδαχή πρώτη- αρχίστε με τους μαγνήτες και μετά βλέπουμε). Εκείνο που θα 'θελα, είναι κάποια στιγμή να βρεθούμε όλοι (οι συμμετέχοντες αυτού του θέματος τουλάχιστον) από κοντά για πλάκα ευρείας κλίμακας. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα Νικόλα!!! Thanks a lot for listening. Πάντα με ενδιαφέρει η άποψή σου και πλέον ξέρεις πόσο σε εκτιμώ μουσικά (και όχι μόνο, αν και η γνωριμία μας ήταν κάπως περίεργη ;D). Εεεε και; Σιγά μη μαλώνουμε μέσω Ιντερνετ. Όταν κατέβεις να τα πούμε και από κοντά! :) Διαφωνώ κάθετα 8)Α ναι;;;;; ;D Ρε συ άλλα τραγούδια σου είναι φανταστικά (μόνο που αναγκάστικα να μπω σε youtube 2 mp3 sites για να κατεβάσω τα κομμάτια :-[ :-X Τα για το μούσι, όποιος θέλει... θα του βάλω τα κόκκινα γυαλιά έτσι; :P Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 μόνο που αναγκάστικα να μπω σε youtube 2 mp3 sites για να κατεβάσω τα κομμάτια :-[ :-X Πώς:;;; Με «κατεβάζεις» παράνομα!!!! >:( ;D ;D ;D ;D Να σου στείλω αγόρι μου και cd, και mini disc και κασέτα (Sony Metal Master με καραμικό κέλυφος metal position – έχω τρεις τέσσερις του κουτιού – να ρυθμίσω και τα αζυμούθια κατά την έγγραφη) ……και dcc και ό,τι γουστάρεις. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Άντε να σε σπρώξουμε κι εσένα, όπως κάναμε με τον Σταύρο: 1. Βγάλε CD. 2. Βγάλε και DVD μαζί, γιατί τα βίντεο λένε πολύ... Πούλατα. Θα αγοράσω ΑΜΕΣΑ! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Εεεε και; Σιγά μη μαλώνουμε μέσω Ιντερνετ. Όταν κατέβεις να τα πούμε και από κοντά! :) και θα σου ξηγησει LK. Για μαυροζωνα τον κοβω ;D ;D ;D Α ναι;;;;; ;D Ρε συ άλλα τραγούδια σου είναι φανταστικά (μόνο που αναγκάστικα να μπω σε youtube 2 mp3 sites για να κατεβάσω τα κομμάτια :-[ :-X Τα για το μούσι, όποιος θέλει... θα του βάλω τα κόκκινα γυαλιά έτσι; :P Ναι, προσδιδουν και τα 2 μια αρχοντια, μια αρρενωποτητα.... ;D ;D ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ Νικόλο από νοΐζάδες λεφτά δεν θέλω για μουσική (θα σας τα πάρω από τα διαζύγια που θα σας βγάλω ;D ;D ;D σαν δε ντρέπομαι λίγο λέω εγώ.) ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 ....και οι καταθεσεις ξερεις ετσι? ;) ;D ;D ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 ...θα σας τα πάρω από τα διαζύγια που θα σας βγάλω... Από μας κάτι μπορεί να πάρεις, από τον Νικόλα με τίποτε, είναι σταθερός. Τον έχω κόψει πολλάκις. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση