Superfunk Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Οταν θα ξαναρθω,θα παμε στο Βελβεντο να σε τραβηξω στον Αλιακμονα να τρως ροδακινα.. θα κολλανε τα ζουμια πανω στα μουσια και θα μαζευονται μετα οι μυγες....σκετη μπλιχλα δηλ...... ΞΥΡΙΣΟΥ. ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Τωρα μαθαμε οτι ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙ. Δεν αφήνεις τα μούσια λέω 'γω. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Καλό κομμάτι :), καλύτερο μούσι ;D μην ακούς τους ξυρισμένους έχουν ζαλιστεί από την μυρωδιά του αφρού ξυρίσματος ;D ;D ;D ;D ;D broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Λάκη ωραίο το κομμάτι και το κλιπ. Όμως αυτό δεν είναι μούσι, είναι γένια. Μούσι είναι αυτό: Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 @ Superfunk :o ;D :o ;D Καλά ρε vintage και «αναλογικός» και στο ξύρισμα!! Gimme a break. You need a doctor as well. Άλλη ειδικότητα βέβαια. Δερματολόγο…. @ Nestora σε σέβομαι πλέον ως πατέρα! ;D Θα ακολουθήσω τις πέρι trimming παραινέσεις σου! @ audiokostas Δεν προχωρώ σε αναλύσεις γιατί θα διαπραγματευόμαστε ποινικές ρήτρες και είναι πρωί ακόμα. Mr. Κώστα, όντως (έχομεν και απεργία…..μην μας πουν και απεργοσπάστες) . Thank you very much! Με τιμάς ιδιαίτερα. @ ΧΙΩΤΗ-ΜΑΜΠΟ Φίλε μου τί να κάνω; Αφού δεν με κάνουν παρέα και δεν με παίζουν «οι άλλοι». Εγώ τι φταίω; (αλήθεια στο λέω) . Μανώλη…………. Παπαδοπουλα ελάτε να τραγουδάτε μην (censored) @ bluezlick Σε ευχαριστώ πολύ. Χαίρομαι όταν ακούω καλά λόγια από μουσικούς σαν εσένα. @ mpikoz καλύτερο μούσι μην ακούς τους ξυρισμένους έχουν ζαλιστεί από την μυρωδιά του αφρού ξυρίσματος Νομίζω ότι δεν θα τα έλεγα καλλίτερα myself.Σε ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σου λόγια και για τον χρόνο σου @ Jazzjoker Thanx Man! Όμως αυτό δεν είναι μούσι, είναι γένια. Μάλον έχεις δίκαιο..παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι για να είμαστε όλοι χαρούμενοι η λύση είναι αυτή: @Freerock 1973+2-1. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Άρε Παπαδόπουλα!!!! Λεπόν εντάσσεται το clip στην εξής γνωστή μουσική κατηγορία «μπούρδες του Σαββατοκύριακου- έχασε ο ΠΑΟΚ- και το έτερον ήμισυ πήγε Αράχοβα χωρίς εμένα ??? (άρα έχω Πολυυ χρόονο)». Βελβεντό εξάδερφε Στάυρε δεν πάω. Είμαι επικηρυγμένος….παλιές αμαρτίες :-X. Αν θες σε περιμένω στην γέφυρα….φέρε τα ροδάκινα. :-* Και oι δύο «μουσάτοι» είναι πάνω από το monitor …… ό πάνω είναι ο Gibbons ο κάτω ο Ηill, η το ανάποδο….δεν θυμούμαι. Γιατί ρε το πομoλάκι τι σου φταίει, το πήρα και με discount και το πέρασα και αλά Charls Eams. 8) Θα σε πάρω στο τελέφωνο later. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 σε περιμένω στην γέφυρα….φέρε τα ροδάκινα. :-* Under the bridge λοιπον. Που σαι, μην ακους τον Superfunk και το Νεστορα.Ειναι φανατικοι του vintage αλλα στο μαγουλο γουσταρουν ξυραφακι Floyd Rose με locking nut και βυθισμα 2 τονους σε καθε μετρο... Σε θελω vintage εφ ολης. Αμα δε σταξει το ροδακινο στο μουσι και το αφρομπυρο στο μουστακι,ροκ δε γενεται.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Μπράβο σου Λάκη! Δεν ξέρω αν στο 'χω ξαναπεί αλλά, είσαι το ίνδαλμα των μισών μουσικών και βάλε... Ολοι θέλουν να μπορούν να κάνουν, στο επίπεδο που το κάνεις, αυτά που χρειάζονται για να ακούσουν τα κομμάτια τους. Οργανοπαίχτης, ηχολήπτης, εικονολήπτης, σκηνοθέτης... μπλιμπλικάς. Αν έχεις κι έμπνευση, είσαι και συνθέτης... και μια χαρά τα πας κι εκεί, γι αυτό κι η ισοροπία σε αυτά που κάνεις χωρίς να απαιτείται να είσαι βιρτουόζος σε κατι. Από κει και πέρα... το γούστο είναι το αλατοπίπερο! Υ.Γ. ωραίο το μούσι. ;) το έτερον χαφ μετράει τι λέει... Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Μου άρεσε πολύ το κομμάτι και δεν ψάχνω να το κολλήσω κάπου μουσικά (δεν έχει καμία σημασία). αλλά και με το κοψε ραψε στο video καλά τα πας ;) σορρυ αλλά δεν μπορώ ......θα το πώ υγ ;D ;D ;D ;D ;D σαν τον Γιάννη Μώραλη του Ολυμπιακού είσαι στο video ;D ;D ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Ωραίος. Και βιντεακώς και γκρουβικώς. Κι εγώ συμφωνώ στα θετικά σχόλια για το μούσι. Σου δίνει έναν αέρα μυστηρίου. Αλλά όπως λέει και ο ΜπιγκΜπος, μετράει τι λέει η γυνή. (Μην περπατάς ξυπόλητος παιδί μου - βάλε καμιά παντόφλα...) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Ωραίος. Και βιντεακώς και γκρουβικώς. +1 Εγώ ψηφίζω ξύρισμα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση