gregg Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Σας παρουσιαζω μερικες ιδεουλες που προεκυψαν πανω σε ενα backing track του marco sfogli που ειχε ανεβασει ενας φιλος προ ημερων. marco.mp3 just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Πολυ ωραιο παιξιμο και ηχος! Απλα λιγο συγκρατιμενο για τα δικα μου γουστα. Μου αρεσε πολυ το σημειο με τις diminuiτες. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ phrasing!!Θα ήθελε όμως και λίγα fusion στοιχεία στ'αυτιά μου :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Terries Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Μπράβο .. Ωραίες αλλαγές και όχι μονότονο ... Keep on Rockin .. Παίζοντας σου έρχεται η όρεξη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση