vagelism Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Λιγο χλωμο να μπορεσεις να crashareis το συγκεκριμενο πιατινι. Οπως σου ειπα εχω το 20αρι και ειναι 20 κιλα πιατινι .. Δεν νομιζω οτι θα κανει για αυτο που σκεφτεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Indigo Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Κατάλαβα... βέβαια προσωπικά προτειμώ ένα ride να είναι μόνο ride γιατί όπως λες κι εσύ κάπου χάνουν. Βέβαια περί ορέξεως... τα γνωστά :P Πάντως σκέψου το αν θα σε σύμφερε να πάς σε 1-2 καταστήματα (δε γνωρίζω πόσο μάκρυα από αυτή την ευκολία είσαι πάντως) μόνο και μόνο να αποφύγεις την απογοήτευση που μπορεί να έχεις όταν σου έρθει πιάτο που δεν το έχεις ακούσει από κοντά και αρχίσουν οι αμφοιβολίες μέσα σου πως δεν κολλάει με τα άλλα πιάτα σου, τη μουσική σου κλπ... Σου το λέω γιατί την έχω πατήσει με βιαστική (όχι online) αγορά και μετά έτρεχα να το πουλήσω. Αν πάντως πας σε απομακρυνσμένη αγορά, ρίξε μια ματιά και στις αγγελίες... μπορείς να γλυτώσεις αρκετά χρήματα ;) αλλά αγοράζεις μόνο κάτι που έιναι σε πολύ καλή κατάσταση I am drumature... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oeoOEO Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Το 18 crashαρει και ωραια μαλιστα . . . Ξερω απο μεταχειρισμενα . . . Τα πιατινια μου απο ebay τα πηρα και μου βγηκαν τελεια . . . Θεσσαλονικη εχει καταστηματα να παω να δοκιμασω πιατινια ? Να εχει ποικιλια ομως . . . Αν ειναι να παω ενα Σαββατοκυριακο στις αδερφες μου . . . Εχω και Πανελληνιες φετος και ειναι λιγο δυσκολο . . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση