zappa Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Όπως λέει και ο τίτλος μόνο 49 χρονών ;D www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 ΨΩΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!! Κουκλα ειναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 8) www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nioniakis Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 σλουρπ... καλοπαιχτη(για ολη την παρεα της ;) ) τούπαπα κουτρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ, το refretting δυστυχώς είναι απαραίτητο, γιατί είναι ένα με το πάτωμα τα ταστάκια, και από τη στιγμή που δεν είμαι συλλέκτης και θα της βγάλω την πίστη στο παίξιμο είναι απαραίτητη κίνηση. ετσι κι αλλοιως εχει ηδη γινει refretting (τα ταστα δεν ειναι τα original απο οτι βλεπω),ριξε ενα σετακι 6100 για να μη χρειαστει να ξανακανεις ποτε (εχει round lam fingerboard οποτε αν κανεις πολλα refret θα "χαθει" καποια στιγμη) καλη φαση το να βρεις μια refinished παλαια Fender μια και συνηθως ειναι στη μιση τιμη απο μια 100% original. καλοπαιχτη ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Τα τάστα είναι τα original, η αλήθεια είναι οτι φαίνονται περίεργα στις φωτό. Γιατί λες 6100; Το σκέφτομαι ακόμα, έλεγα για 6105, μετά πήρα μια γνώμη από τον Danocaster και μου πρότεινε τα 6125 ως τα αγαπημένα του. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 τα 6125 δεν μου αρεσουν ειναι πολυ μικρα αν ειναι να βαλεις τετοιου υψους ταστα βαλε καλυτερα 6150 ,.....αγαπω τα 6100 ;D ετσι κι αλλοιως οσο πιο κτηνος ειναι το ταστο τοσο καλυτερα (και ηχητικα και παικτικα) παντως και τα 6105 ειναι μια χαρα ,τα επιλεγει αλλωστε και η ιδια η Fender για τις...σωστες vintage ri που ποτε ποτε βγαζει (thin skin ,hot rod etc) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Τα 6100 δεν είναι του γούστου μου, μάλλον για 6105 με βλέπω, θα δω τι θα μου προτείνει και ο μάστορας βέβαια και βλέπουμε. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeRewindBand Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Τι μωρο ειναι αυτο? Να την χαιρεσαι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Με γειες με γειες καλόπαικτη!! Εκπληκτικό γούστο για τα γούστα μου! :D ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση