zappa Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, μετά από άπειρο ψάξιμο στο internet σήμερα έφτασε στα χέρια μου μια κιθάρα, που λαχταρούσα πολλά χρόνια. Είναι μια original Jaguar σε olympic white (φαίνεται πολύ άσπρη στις φωτό) με ένα nitro refin από πάρα πολύ καλό μάστορα, ο οποίος έκανε κανονικό rebuild, γυάλισε όλα τα μεταλλικά μέρη της και την έφερε ξανά στις δόξες της. Μου ήρθε λοιπόν σήμερα, φορέσαμε την ωραιότατη mastery (τώρα πρέπει να πάρω ακόμα μια για την μαυρούλα) και να 'μαστε. Χρειάζεται αμέσως refret και nut, αλλά το σημαντικό είναι οτι ο ήχος είναι όπως πρέπει, γλυκός και γεμάτος. Και τώρα οφθαλμόλουτρο: www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Με γειά και καλά παιξίματα. Έχεις και καμια φωτογραφία απο πριν το επαναφινίρισμα? Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Κάποιος την είχε ξεβάψει και ήταν κάπως έτσι (το original χρώμα ήταν fiesta red νομίζω) έχω αναλυτικές φωτό από όλη την μετατροπή. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Jaguar...Βέβαια όταν διάβασα τον τίτλο του thread,κόντεψαν να μου πέσουν τα μαλλιά νομίζοντας οτί εσύ την ξέβαψες και την ξαναέβαψες... ;D Όπως και να χει,είναι κούκλα!Μεγειά! Είσαι σίγουρος οτί το refretting είναι απαραίτητο? "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Κούκλα! Ειδικά το matching headstock, είναι σκέτη αμαρτία! Μεγειά σου και καλόπαικτη! http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ, το refretting δυστυχώς είναι απαραίτητο, γιατί είναι ένα με το πάτωμα τα ταστάκια, και από τη στιγμή που δεν είμαι συλλέκτης και θα της βγάλω την πίστη στο παίξιμο είναι απαραίτητη κίνηση. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ, το refretting δυστυχώς είναι απαραίτητο, γιατί είναι ένα με το πάτωμα τα ταστάκια, και από τη στιγμή που δεν είμαι συλλέκτης και θα της βγάλω την πίστη στο παίξιμο είναι απαραίτητη κίνηση. Τι τάστα σκέφτεσαι να της βάλεις? Από περιέργεια,ξέρεις πόσο ζυγίζει? "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Για 6105 με βλέπω, με βολεύουν πολύ σαν τάστα, το βάρος είναι μέτριο προς καλό δλδ γύρο στις 8 lbs www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Για 6105 με βλέπω, με βολεύουν πολύ σαν τάστα, το βάρος είναι μέτριο προς καλό δλδ γύρο στις 8 lbs Mιά χαρά είναι το βάρος της,τα "δύσκολα" αρχίζουν από τις 8.50lbs και πάνω... ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Μεγειά, μεγειά! Πολύ όμορφη φαίνεται! Πόσων ετών είναι, δεν μας είπες! Να υποθέσω του '62?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση