gkourelis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά συγγνώμη για την ασχετοσύνη μου! Μόλις πήρα ένα EVM 12L για να το τοποθετήσω στην Boogie καμπίνα που έχω. Όμως αντί για τα lags που έχω συνηθίσει από άλλα μεγάφωνα έχει δυο κουμπιά για πόλους, τα οποία δεν τα έχω ξαναδεί και έτσι δεν ξέρω πως να ενώσω τα καλώδια! Απλά πατάς και βάζεις το καλώδιο στην τρύπα ή χρειάζεται και κόλληση; Δεν μπορώ να το περιγράψω, όσοι έχετε το συγκεκριμένο μεγάφωνο καταλαβένετε τι λέω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dragoneti3 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 ναι πατας τα κουμπια κατω, περνας το γυμνο μερος του καλωδιου στην τρυπα που σχηματιζεται και αφηνεις το κουμπι και το καλωδιο πλεον ειναι ετοιμο. Κανεις και ενα τεστ τραβοντας το ελαφρα να δεις οτι εχει πιασει και εισαι οκ. Marshall JVM410 + 1960 cab, USA Charvel San Dimas 2H Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourelis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Thanx man! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apostolos42 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 FILE APO POY AGORASES TO EVM KAI POSO ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΨΑΧΝΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Καλορίζικο το καινούργιο μεγάφωνο! Βαρύ αλλά αξίζει το κάθε κιλό με το παραπάνω! 8) FILE APO POY AGORASES TO EVM KAI POSO ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΨΑΧΝΩ Καλώς ήρθες στο ΝοιΖ! Παντού υπάρχει το EVM 12L πχ Thomann. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourelis Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Καλορίζικο το καινούργιο μεγάφωνο! Βαρύ αλλά αξίζει το κάθε κιλό με το παραπάνω! Cool Όντως φίλε! Το χρησιμοποίησα χτες σε live και σκοτώνει! Το έβαλα σε μια κλειστή καμπίνα VHT και είναι άλλο πράγμα! ;D FILE APO POY AGORASES TO EVM KAI POSO ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΨΑΧΝΩ http://www.thomann.de/gr/ev_evm_12l_classic_8_ohm.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση