kostaras75 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Σοκ απιστευτο. Τεραστια η στεναχωρια μου μιας και τον ακουγα καθε μερα!!!!Δε συγχωρω με τπτ τον εαυτο μου που εχασα το Live του στην Αθηνα. +10000000000000000000000 :'( :'( :'( :'( :'( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 ξέρει κανείς απο τι πέθανε? τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimkon Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 στον υπνο τ λενε πεθανε. Ηθελα να τν δω Live ρ π..... μια φορα. :-[ Ειπα να μπω στο νοιζ να χαζεψω λιγο κ τωρα το διαβασα κ δεν μπορω να διαβασω π δινω κ μαθημα αυριο :-\ BB King / Gary Moore - The Thrill is Gone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δευτερη θλιψη μετα τον Dio. Παρομοίως. Για άλλη μια φορά, δεν θέλω να το πιστέψω. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δεν θυμάμαι πότε τον πρώτο άκουσα, αλλά θυμάμαι πότε τον πρωτοείδα: Κάποια στιγμή το 1984, κοπάνα από το γυμνάσιο, για μπύρα και metal video, στην Best στην Ηλιούπολη. Σαν να το βλέπω μπροστά μου... Out in the Fields- μαζί με την άλλη μεγάλη μου λατρεία τον Phil Lynott. Απλά τον λάτρεψα, για τον τσαμπουκά, την μελωδία και την Ιρλανδία που κουβαλούσε μαζί του. Γαμώτο, άλλο ένα κομμάτι από τα εφηβικά μας χρόνια, μας κούνησε μαντίλι... Και τελικά δεν ξέρω τι με στεναχωρεί πιο πολύ... Ο χρόνος που περνάει ή οι «ήρωες» που φεύγουν; Thunder rising early in the morning... Καλή του ώρα all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δεν θυμαμαι ποτε να ειχε φυγει απο τη ζωη καποιος τοσο αγαπημενος μου καλλιτεχνης. Μπορει να ακουγεται χαζο κ υπερβολικο αλλα νιωθω σαν να εφυγε καποιος γνωστος μου Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δεν θυμαμαι ποτε να ειχε φυγει απο τη ζωη καποιος τοσο αγαπημενος μου καλλιτεχνης. Μπορει να ακουγεται χαζο κ υπερβολικο αλλα νιωθω σαν να εφυγε καποιος γνωστος μου +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Rosewood.. Ρισπέτκ πολλά! http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourelis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Από τους μεγάλους guitar heroes... Κρίμα... :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Γαμώτο, άλλο ένα κομμάτι από τα εφηβικά μας χρόνια, μας κούνησε μαντίλι... Και τελικά δεν ξέρω τι με στεναχωρεί πιο πολύ... Ο χρόνος που περνάει ή οι «ήρωες» που φεύγουν; αυτό ξαναπέσ'το... τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση