kostaras75 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Sorry για τα κεφαλαια πιο πανω αλλα καπως μου ηρθε ρε παιδια. :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Μόνο εσένα...; :'( :'( :'( When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimkon Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Gary να σε καλα εκει π πηγες εμας θα μας λειψεις παντως :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fm Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 η μουσικη του με συντροφευε και θ με συντροθευει.ηξερε πραγματικα πως να εξυμνει τον ερωτα και να δινει παρηγορια με την μουσικη του.he shall never be forgotten Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Inspiration. H πορεία του καταγράφτηκε πλέον στο πάνθεον της Rock και Καλλιτέχνες όπως ο Moore δείχνουν πως πραγματικά μεγάλο κιθαρίστα δεν κάνει κάποιον μόνο η τεχνική και το ταλέντο, αλλά και το ήθος του ανδρός. R.I.P. Y.Γ. Το serial number της les paul μου δείχνει ότι η κιθάρα κατασκευαστηκε στις 6 φεβρουρίου.... ('96). Θλιβερή επέτειος σε συνδυασμό με το ότι είναι η πρώτη μου κιθάρα,η αξία της πλεον για μένα είναι ανεκτίμητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThS Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Thanx Gary... R.I.P. Forgive me Lord for I have synthed.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Σοκ!Ακόμα ψάχνομαι να δω αν είναι αλήθεια Αντίο μεγάλε Gary.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 "13 sep 2008" Αθήνα έχουμε να σε θυμόμαστε Gary! http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Άλλος ένας που πέρασε στο πάνθεο των θρύλων της μουσικής :( Πρέπει τώρα να είναι κάπου εκεί............... If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikaros Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Σοκ απιστευτο. Τεραστια η στεναχωρια μου μιας και τον ακουγα καθε μερα!!!!Δε συγχωρω με τπτ τον εαυτο μου που εχασα το Live του στην Αθηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση