aggelos_ Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Αντίο Gary... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Gary Moore - Don't Believe a Word live (Thin Lizzy) R.I.P. γμτ... R.I.P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 R.I.P. Οι ουρανοί θα αντηχήσουν με την μουσική του Parisienne Walkaways τώρα που θα ξαναβρεθεί ο Gary με τον Phil. Αυτό το big band in the sky έχει αρχίσει να μαζεύει πολύ κόσμο τελευταία ρε γμτ...για tour θα βγουν; Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 R.I.P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Οχι ρε γαμώτο δεν θα το πίστευα αν δεν έβλεπα το λινκ απο το BBC. και δεν είχα προλάβει να τον δω live. Δευτερη θλιψη μετα τον Dio. ακριβώς. Κρίμα. Ας αναπαυθεί εκει που πάει. Καλό ταξίδι Gary! Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Ηταν το καλυτερο live που εχω βιωσει στη ζωη μου.... Μου φαινεται απιστευτο....δε μπορω να το πιστεψω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Άξιος! Μετά από κάτι τέτοιες ειδήσεις συνειδητοποιεί κανείς την "ελαχιστότητα" της υπάρξεώς του.... "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MikeBravos Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Πραγματικά το διάβασα πριν απο καμιά ώρα και δεν το πιστεύω. Μου φαίνεται απίστευτο και πέθανε σχετικά νέος. 59 χρονών. Κρίμα, ας αναπαυθεί η ψυχή του και τα τραγούδια του αξέχαστα ανα τους αιώνες. PRS,Suhr,D'Angelico,D'Aquisto,Sadowsky,G&L,Gibson,Steinberger,Fender,etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikaros Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Τι να πω...δεν το πιστευα οταν το ακουσα. :'( Ηταν ο αγαπημενος μου. R.I.P. my FRIEND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lofring Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Πω ρε παιδιά το σάββατο το μεσημέρι έβλεπα για χιλιοστή φορά το dvd του Gary Moore & The Midnight Blues Band - Live At Montreux, (το καλύτερο dvd του κατ' εμε) και τώρα ετοιμαζόμουν να το συνεχισω, και λέω ας κάνω μια βόλτα στο noiz πρώτα και βλέπω το απιστευτο... :'( Φοβερός ΑΝΘΡΩΠΟΣ πρωτα, και φοβερος ΠΑΙΧΤΗΣ - ΣΥΝΘΕΤΗΣ. R.I.P Gary. :'( Όλοι κάνουμε όνειρα........ (custom shoP & V.O.S) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση