kostdouk Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Σ' ευχαριστούμε για τις στιγμές που μας πρόσφερες Gary :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 [glow=yellow,2,300]Gary Moore Athens 13.09.2008 [/glow] http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Ετσι ειναι η ζωη φιλοι!!!! Ερχεται μια στραβη κ.....πανε ολα!!!! Κριμα.... Ο Gary Moore μας συντροφευσε με τις νοτες του στα νεανικα μας χρονια , εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ στο victims of the future , pro blues εποχη δηλαδη , οπου καθομουνα με τις ωρες να μελεταω το παιξιμο του που μου θυμιζε τον EVH σε καποια σημεια , κ τοτε ειχα πει , να αλλος ενας που μπορει κ κανει τα ιδια ζογκλεριστικα κολπα στην ταστερια!! Το σοκ ειναι μεγαλο οπως κ η απωλεια! Συνεχιζουμε με την αναμνηση , την γλυκια γευση της μουσικης του Gary.. Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 http://www.musicradar.com/guitarist/gary-moore-a-guitarist-magazine-tribute-368001 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Να βάλω κι εγώ ένα μαζί με τα παιδιά ; Όπως βλέπεις Ray, τους έχω δει και live. Ασε πόσες φορές έχω παίξει και μαζί τους. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Hold on... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Δεν χορταίνω να βλέπω αυτό το βίντεο Gary Moore - Red House (Hendrix Cover) - Wembley Arena 04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bebaros Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 R.I.P. Gary Moore... Ένας απο τους πιο αληθινούς,αυθεντικούς και λατρεμένους κιθαρίστες έφυγε... Τι να πω..Η παγκόσμια μουσική κοινότητα έγινε φτωχότερη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikaros Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Ενας χρονος ακριβως απο τοτε που ''εφυγες'' μα εισαι ακομη εδω... Να περνας καλα εκει πανω! Reast In Peace!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση