mustafank Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Αν και δεν ήταν από τους αγαπημένους μου,μου ήρθε πολύ ξαφνικό... Καλό παράδεισο,φίλτατε Gary.. :'( https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Gibson Gary Moore R.I.P. 59. Holy grails are for real playing. So Long friend!!! 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Τι λέτε ρε παιδιά...σοκαριστικά αναπάντεχη είδηση...κρίμα, κρίμα... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Ηταν το καλυτερο live που εχω βιωσει στη ζωη μου.... +1 και εμένα :( http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 μου φαινεται απιστευτο δεν εχω λογια RIP :'( just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Σοκαρισμενος....πολυ κρίμα ρε γ&@€ωτο... Κύριος με τα ολα του, χαμηλοί τόνοι στην προσωπική του ζωή αλλα τεράστιο πάθος στη μουσική του... Οι μελωδικες του φράσεις θα μείνουν κειμηλιο για τις επόμενες γενιές, κέρδισε μια θέση στην κιθαριστικη αιωνιότητα μαζί με τόσους άλλους μεγάλους... Κρίμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 σοκαριστικα!............. μπορει γενικα να μην τον συμπαθουσα αλλα δισκοι σαν το Black Rose δεν εχουν ξαναγραφτει..... εχει να πεσει πολυ jam εκει πανω..... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Μεγιστος κιθαριστας και λιτη φυσιογνωμια θα μας λειψεις :'( rip Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratos1 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 κριμα....πολυ κριμα..... :( www.stratosdark.webs.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....ΟΧΙ Ο GARY ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΚΙΘΑΡΑ....ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...ΤΩΡΑ ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ...R.I.P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση