S9F Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Γενικα απο τα Χριστουγεννα & μεχρι να ξεσκαρταρει ο τεραστιος ογκος δεματων πολλες φορες γινεται ο μαυρος ο χαμος στο τελωνειο και "ξεχνανε" να σκαναρουν (για αυτο και δεν παραγγελνω ποτε τιποτα απο τον ΔΕΚ-ΜΑΡΤΙΟ..... ;D) Ισχύει αυτό,αλλά θέλω να πιστεύω οτί θα μαι τυχερός και αύριο-μεθαύριο θα το παραλάβω... ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 update:Βρίσκεται στο τελωνείο και μάλλον αύριο θα το έχω.Αφού μίλησα με τον...Joe της USPS,μου είπε οτί όντως υπάρχει μερικές φορές πρόβλημα με τα update στο "Track&Confirm" page της USPS,οπότε όσοι τύχει να βρεθούν σε ανάλογη θέση,δεν χρειάζεται να ανησυχούν. (Περιττό να αναφέρω οτί στα ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές ΔΕΝ γνωρίζουν,οπότε ΜΗΝ τους ενοχλείτε,κρίμα είναι... ::)) "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση