Προς το περιεχόμενο

Αποστολές παραγγελιών απο guitar center σε Ελλάδα

ThePilgrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανακάλυψα τυχαία πριν λίγο ότι το guitar center στέλνει πλέον και Ελλάδα και μάλιστα απ' ότι λένε στο checkout υπολογίζονται μαζί και το κόστος του τελωνίου και το φπα. Σε μία δοκιμή που έκανα με κοστος 350 ευρώ έβγαλε μεταφορικά 15 ευρώ και τελωνίο άλλα τόσα  ???. Μας κοροιδεύουν? Πως γίνεται να ξέρουν αυτοί απο πριν πόσο θα χρεώσει το τελωνείο?

http://www.guitarcenter.com/

....another day.....another corpse....another reason...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άσε μη μου το θυμίζεις ή8ελα κάτι μαγνήτες και μου έβγαλε συνολικά 225 ευρώ (μαζί νομίζω και με μια μικρή εκπτωση) και μετά απο δυο μέρες που έβαλα τα λεφτά αφαίρεσε την έκπτωση,πρόσθεσε και άλλο φόρο και το πήγε 255.Στεναχωρέθηκα.

Εννοώ έβαλα τα λεφτά στην τράπεζα δεν πλήρωσα.Όταν παραγγέλνεις η τιμή κλειδώνει είναι guaranteed .Aπλά ενδιαφερόμουν για μαγνήτες που δεν είχαν στοκ,οπότε θα έκανα προπαραγγελία.Δε θα χρέωνε τίποτα πριν κάνουν restock και γίνει verification,απλά θα εξασφάλιζα ότι θα έβρισκα.Είναι λίγο niche οι συγκεκριμένοι βέβαια (Lace Alumitone Bass Bar 4.0 for 5-String bass) δεν νομίζω να εξαφανιζόντουσαν.Το θέμα μου δεν είναι τόσο αυτό,όσο το ότι μου είχαν κάνει έκπτωση και ήταν λίγο χαμηλότερος ο φόρος και μέσα σε δυο μέρες ανέβηκε 30 ευρώ.Τους έστειλα mail περιμένω απάντηση.Θα ποστάρω το τι μου είπαν για future reference όποιος θέλει να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Η απάντηση που ήρθε είναι η εξής:

"Dear Musician,

Whatever the price is including discount or promos are at the time of purchase is what you will pay. However, if the price for some reason drops, or we run a promo where this item could have qualifed within 30 days of the day of shipment from us to you. Contact us by phone at the number listed below, and we will credit you back the differnce, this also goes for competitor price, but will beat them by 10% of the differnce. If the item still isn't in stock and the price drops, promo, or coupon becomes available, the same rules apply, just contact us and we will take care of you."

Kαταρχάς είναι λίγο ασύντακτο σε μερικές προτάσεις.Ας πούμε η δεύτερη πρόταση δεν έχει ρήμα,και υπάρχουν και λίγα ορθογραφικά.Μα καλά τόσο πηγμένοι είναι στη δουλειά;

Τε σπα εν ολίγοις δε μου εξηγεί γιατί η τιμή από τη μια μέρα στην άλλη ανέβηκε,ούτε γιατί αναιρέθηκε η έκπτωση.Να πα να γ***** θα βάλω EMG passives και θα ξοδέψω τη διαφορά στο μύλο στα αηδονάκια.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου