Προς το περιεχόμενο

Νέο Backing Track

Jazzjoker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η πολλή θεωρία θα σε φάει...είναι απλό, κλείσε τα μάτια...και φαντάσου τσόντα!!!! ;D ;D

Θα σου βγεί αμέσως! ;)

;D ;D ;D ;D ;D ;D θα με πεθάνετε ρε ;D ;D ;D ;D

HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

;D ;D ;D ;D ;D ;D θα με πεθάνετε ρε ;D ;D ;D ;D

Έτσι έκανα εγώ και είπα μπας και τον βοηθήσει ;D

http://www.noiz.gr/index.php?topic=183827.0

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Εχω παιδευτει με το backing track σου jazzjoker και χω καψει πολλα εγκεφαλικα κυτταρα για να παιξω Lydian.Δεν την εχω μαθει με θεσεις οπως την dorian πχ και την Mιxolydian και προσπαθω να το προσεγγισω με αναγωγη σε μινορε που το χω απο θεμα θεσεων στην ταστιερα και λιγο και με το αυτι να παταω το #4 πανω στην major scale.Συντομα θα κανω κι εγω μια αποποιρα οχι και τοσο αυτοσχεδιαστικη ομως.

Έτσι για να σας παιδεύω τα γράφω ;D

Πέρα από την πλάκα πάντως, συνήθως, μου αρέσει η αρμονία να είναι challenging για να μαθαίνουμε και τίποτα (εμού συμπεριλαμβανομένου). Προσωπικά το βλέπω και λιγάκι σαν εξάσκηση/μάθημα μια και αν θέλω απλώς να παίξω σε γνώριμα μονοπάτια, μπορώ να βάλω ένα από τα δεκάδες bt που έχω στο δίσκο μου.

Όσον αφορά τις Lydian, γιατί δε σκέφτεσαι τη σχετική ματζόρε; D Lydian = A major, F Lydian = C major

Υ.Γ. Μην ακούς τον marathon. Όλα τσόντα τα ακούει. Είναι δικαιολογίες για να βρεθεί χρησιμότητα για το σαχλόφωνο ;D

Ενωμοτάρχης

Ήταν όντως καλό μάθημα. Το θέμα είναι η προσπάθεια.

Πάντως δεν είναι τόσο απλό όσο να πεις: "παίζω στη Lydian". Θέλει ψάξιμο το κομμάτι. Δεν είναι καθόλου εύκολο (για εμάς τους εκτός ωδείου, τουλάχιστον :P ).

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Υ.Γ. Μην ακούς τον marathon. Όλα τσόντα τα ακούει. Είναι δικαιολογίες για να βρεθεί χρησιμότητα για το σαχλόφωνο ;D

Πέρα από τη πλάκα...το σαχλόφωνο το κάνει τσόντα. Το δικό σου take με τη ΟD Tele είναι κανονικό. Και φυσικά το συγκεκριμένο bt είναι μεγάλη πρόκληση

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

λοιπον απο τι βλεπω το καλυτερο που εχω να κανω ειναι καπου ενδιαμεσα.Το δουλευω και θα επανελθω αβριο που θα μπορω να ηχογραφησω.

Να μαι κι εγω...Μην βαρατε μονο.

Κανα 2 πρασσινες και τα σχετικα υπαρχουν οπως και μερικες επαναλήψεις

γυρω απο τα ιδια πραγματα.

soulballadrockacola.mp3

Κατ' αρχήν είσαι πολύ ξεκούρδιστος :-\

Γενικώς υπήρχαν ωραίες φρασούλες αλλά και πολύ out πράγματα τα οποία μαζί με το ξεκούρδισμα έφτιαχναν έναν αχταρμά άσχημο.

Επειδή το άκουσα και στις προσπάθειες άλλων, μείνετε μακριά από Ρε ματζόρε κλίμακα. Εκείνο το σολ φυσικό χτυπάει άσχημα.

Ενωμοτάρχης

Mαλλον εκεινο το σολ που λες φταιει γιατι την κιθαρα την τσεκαρα μωλις και δεν ητανε ξεκουρδιστη.Οκ.Θα ξαναματακανω καμια προσπαθεια στο κοντινο μελλον.

Η αληθεια ειναι οτι παντα ρισκαρω στο παιξιμο μου γι αυτο υπαρχουν ολα αυτα τα Οut.

Προφανως και δεν θα εβγαινα να σολαρω πανω σε αυτο το κομματι αν το επαιζε μια μπαντα υπό τις τωρινές συνθήκες. ;)

Μηπως το intonation σου ειναι εκτος? Γιατι οντως ακουγεται λιγο ξεκουρδιστο, για τσεκαρε το.

Απο κει και περα, εξασκηση εξασκηση...ακου και τα αισχη τα δικα μου να νιωσεις καλυτερα ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου