Προς το περιεχόμενο

Νέο Backing Track

Jazzjoker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδή σε σύγχρονες δεν παίζω; Να βγάλουμε κανά χαρτζιλίκι ;D

περίμενε, βγαίνει το καινούργιο DVD της Τζούλιας, να δούμε ποιός έχει γράψει τη μουσική :D

και ακούω ότι και ο marathon δυσκολεύται με την αρμονία

Δεν δυσκολεύομαι...δεν τη χρειάζομαι φίλος, είναι σαν το USB στο Ιpad ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καταπληκτικό μπακιτράκι.

This is my take.

Θα το έφτιαχνα λίγο ακόμα αλλά έμαθα για τον Gary Moore και με πήρε από κάτω.

Είναι λίγο δυνατά, έχει κάτι ψιλοπράσινες.

Τεσπαν.

jazzjok+ray.mp3

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Thank you Ray, Μόλις γύρισα και είμαι ερείπιο :'(. Και θυμωμένος που μεγαλώνω και χάνω. Καλημέρα.

Ωραίο το σαχλόφωνο.

Ενωμοτάρχης

Aντε να ανεβασω και εγω ενα, καθοτι πολυ μου αρεσει οτι μας ποσταρει ο κυριος JJ κατα καιρους.

Δεν εχω ακουσει ακομα τις εκδοσεις των υπολοιπων, will do as soon as possible. Επαιξα πανω στο track μια φορα για να το δω και στη δευτερη πατησα το rec, one take. Ως εκ τουτου, σορρυ για τις πρασιναδες  ;D

Αν βρω χρονο ισως ανεβασω κατι πιο προσεγμενο, ισως κατι με μπασο...

Υ.Γ. Το ξεκινημα ειναι ψιλοφριχτο...

Soulback-Odis.mp3

Ωχ, σόρρυ, μέσα στην ταραχή, ξέχασα να αναφέρω ότι είναι σαχλόφωνο... Έχεις δίκιο. GR-20 σε Guitar Rig για το γρέζι...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Ωχ, σόρρυ, μέσα στην ταραχή, ξέχασα να αναφέρω ότι είναι σαχλόφωνο... Έχεις δίκιο. GR-20 σε Guitar Rig για το γρέζι...

Το σαχλόφωνό σου θέλει λίγο reverb και eko και θα απογειωθεί. Και λίγο περισσότερη τόλμη ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εχω παιδευτει με το backing track σου jazzjoker και χω καψει πολλα εγκεφαλικα κυτταρα για να παιξω Lydian.Δεν την εχω μαθει με θεσεις οπως την dorian πχ και την Mιxolydian και προσπαθω να το προσεγγισω με αναγωγη σε μινορε που το χω απο θεμα θεσεων στην ταστιερα και λιγο και με το αυτι να παταω το #4 πανω στην major scale.Συντομα θα κανω κι εγω μια αποποιρα οχι και τοσο αυτοσχεδιαστικη ομως.

Εχω παιδευτει με το backing track σου jazzjoker και χω καψει πολλα εγκεφαλικα κυτταρα για να παιξω Lydian.Δεν την εχω μαθει με θεσεις οπως την dorian πχ και την Mιxolydian και προσπαθω να το προσεγγισω με αναγωγη σε μινορε που το χω απο θεμα θεσεων στην ταστιερα και λιγο και με το αυτι να παταω το #4 πανω στην major scale.Συντομα θα κανω κι εγω μια αποποιρα οχι και τοσο αυτοσχεδιαστικη ομως.

Η πολλή θεωρία θα σε φάει...είναι απλό, κλείσε τα μάτια...και φαντάσου τσόντα!!!! ;D ;D

Θα σου βγεί αμέσως! ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου