Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Ανεβάζω ένα bt σε μπαλαντοσόουλ ύφος για όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει και να γράψει τίποτα. Αν θέλετε την αρμονία, που έχει μερικά twists, πείτε και θα την ανεβάσω. Όποιος θέλει να εμπλουτίσει την (απλούστατη) ενορχήστρωση, ευπρόσδεκτος επίσης. soul_ballad.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ ωραία τα takes σας παιδιά. Ανεβάζω και το δικό μου ;D soul_ballad-jazzjoker.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Cool take! :D Tele? http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 indeed 8) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ ωραία τα takes σας παιδιά. ;D Κάνουμε τους κούρδους σε κάτι τέτοια ;D Φανταστκό το bt αλλά δε κατάλαβα τίποτα ::) (είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ κάτι τέτοιο) oti_na_nai_kostas80.mp3 www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 (είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ κάτι τέτοιο) Είναι σχεδόν όλο "out" αλλά ακούγεται σαν άποψη :) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε μου το backing track που έφτιαξες, είναι ότι πρέπει για τσόντες της εποχής του 80...Γι αυτό το περιποιήθηκα καταλλήλως, βάζοντας και λίγο σαχλόφωνο... ;D ΥΓ1 Την άλλη φορά, κάνε και μία αλλαγή στο θέμα ΥΓ2 Και εγώ με Τele παίζω...άρα Τele καλή για τσόντα? ;) ΥΓ3 Με λίγη προπόνηση μπορώ και χωρίς πρασινάδες :P Jazzjok.mp3 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 επειδη στο ear training δεν ειμαι ξεφτερι.Κανε μια συντομη αναλυση του τι παιζει Pls... Αρχικα δεν κανεις 1-2-5-6 σε σε ρε ματζορε με 2μινορε? και μετα τι?το ιδιο απο Σι μινορε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Αρχικα δεν κανεις 1-2-5-6 σε σε ρε ματζορε με 2μινορε? και μετα τι?το ιδιο απο Σι μινορε? Λάθος άνθρωπο ρωτάς (εάν ρωτάς εμένα)...η τελευταία φορά που με θυμάμαι να διάβαζα νότες, ήταν το 1973 ;D...με το αυτί παίζω Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 είναι ότι πρέπει για τσόντες της εποχής του 80 Δηλαδή σε σύγχρονες δεν παίζω; Να βγάλουμε κανά χαρτζιλίκι ;D Λοιπόν μια που το ζήτησε και ο rocka και ακούω ότι και ο marathon δυσκολεύται με την αρμονία έχουμε και λέμε: A: Dmaj7 - D#m7b5 - G#7b13 - Bm7 Δηλαδή D lydian με ένα II-V σε C# μινόρε στη μέση B: Bm7 - Fmaj7 - Amaj7 - F#7 B dorian - F lydian - A major - F# χιτζαζ (ή ό,τι άλλο θέλετε) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση