takis Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 ενα μικρο κλιπ κατω απο το walking by myself.. 8) κιθαρα suhr με 3 vintage 60s single coils,ενισχυτης germino club 40 στο ...1 ενταση, overdive jam tubedreamer 72!(το καλυτερο overdrive που εχω παιξει τα τελευταια 10 χρονια) walking_by_myself.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tanS Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 πολύ ωραίο! και συμφωνώ πολύ για το jam overdrive, το εχω και εγώ και πραγματικά είναι απίστευτο. Με αυτό που άκουσα τώρα από εσένα με έπεισε ακόμη περισσότερο για τις δυνατότητες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 ωραιοςςςςςςςςςςς ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 thanks guys! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Πολυ ωραιο blues phrasing! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 cool 8) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eangle Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2011 nice ! άλλα λίγο :D http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστω παιδια..eangle εχεις δικιο.... ;D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 2 μερες πριν ηταν η πρωτη φορα που ανεβασα στο νοιζ ηχογραφηση σε κομματι του απο 2004 που ειμαι μελος...διαβολικες συμπτωσεις..R.I.P... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Στο εξης σου απαγορευεται ρητως και δια ροπαλου να κανεις cover οποιουδηποτε κιθαριστα. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση