RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Ξέρεις τι σου αρέσει; Ή θα πέσεις ακόμη ένα θύμα κάποιου έξυπνου έμπορα; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimkon Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Δεν εχω ιδεα καμια απο ενισχυτες.Σκεφτομαι να παρω την κιθαρα κ ενα πεταλι κ να παω να δοκιμασω.Κ με το αυτι οτι μ αρεσει. Δεν εχω ιδεα τι παιζει με ενισχυτες.Η βλακειες ειναι οτι μαλλον δεν θα βρω τπτ αθηνα. Το δευτερο ειναι οτι δεν ειμαι απο αθηνα. Aν εχετε να προτεινετε κ κατι αλλο πειτε μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Κανέναν πιο έμπειρο από εσένα που να μπορεί να σε βοηθήσει δεν έχεις; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimkon Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 τσου.Δεν εχω.Εσεις τι προτεινετε? Απ τα μοντελα π ανεβασα μπορειτε να μ πειτε 2 λογια για το καθενα να παρω μια εικονα? Θα βρω τπτ απο αθηνα απο αυτους να δοκιμασω? δεν ξερω παιδια πειτε τι πιστευευε οτι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
black_sheep Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 ποιος το ξεθαψε.. μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση