black_sheep Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 μιας και το ξεθάψαμε το θέμα θα με βοηθούσε πολύ κάποια εφαρμογή για android αν γνωριζει κανεις, που να μπορώ να χρησιμοποιω το tablet μου σαν daw control πχ για start record / stop / delete μέσω wifi . μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Καμια γνωμη για το "ελληνικο" Vero 9.7" Tablet? http://www.veropc.gr/content/vero-tablet-a9724-97 Θελω ενα για τις διακοπες, για οχι τιποτα hardcore εφαρμογες (να βλεπει καμια ταινια ο πιτσιρικας δηλαδη και να μπορουμε οι υπολοιποι να φαμε σαν ανθρωποι ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 μιας και το ξεθάψαμε το θέμα θα με βοηθούσε πολύ κάποια εφαρμογή για android αν γνωριζει κανεις, που να μπορώ να χρησιμοποιω το tablet μου σαν daw control πχ για start record / stop / delete μέσω wifi .Υπάρχουν πολλές εφαρμογές Midi από τους ίδιους τους κατασκευαστές ή από τρίτους, πολλές από αυτές εντελώς δωρεάν, αλλά... μόνο για iPad/iPhone/iPod touch. Εάν κάποιος γνωρίζει εφαρμογές MIDI για άλλα tablets ας ενημερώσει. Εννοείται να είναι αξιόπιστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχουν πολλές εφαρμογές Midi από τους ίδιους τους κατασκευαστές ή από τρίτους, πολλές από αυτές εντελώς δωρεάν, αλλά... μόνο για iPad/iPhone/iPod touch. Εάν κάποιος γνωρίζει εφαρμογές MIDI για άλλα tablets ας ενημερώσει. Εννοείται να είναι αξιόπιστες. Επαναλαμβάνεσαι...ευτυχώς..διότι απάντηση δεν πήραμε. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Επαναλαμβάνεσαι...ευτυχώς..διότι απάντηση δεν πήραμε.Ακριβώς. Μόνος μου τα λέω, μόνος μου τα ακούω. Όλοι οι κατασκευαστές iOS tablets, ψάχνω απεγνωσμένα για την τοπική (Ελλάδα) υποστήριξη κάτι σε φθηνότερα non iOS tablets μήπως και..., αλλά ακόμα τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 επειδή είμαι κι εγώ στο ψάξιμο φτηνού tablet για πολύ απλές εργασίες και για μια είσοδο στον κόσμο τους.... @black_sheep από που πήρες το Ainol? @Nikolas έχεις σελίδα να μου στείλεις από εκεί που το παράγγειλες? 89$?? θα αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 @Nikolas έχεις σελίδα να μου στείλεις από εκεί που το παράγγειλες? 89$?? θα αξίζει? Πήρα πρόσφατα και εγώ ένα τέτοιο φτηνό κινέζικο μαραφέτι, με 50-60 ευρώ περίπου. Android 4, επεξεργαστής 1-κόμα-κάτι, 512 ram, 2gb εσωτερική μνήμη. Μιά χαρά παίζει, όρεξη να έχεις να ψάχνεις και να δοκιμάζεις software. Με ένα ψάξιμο στον η-μπέη θα βρεις μπόλικα. Το συγκεκριμένο το πουλάνε και στις γερμανίες, το εισάγουν και του βάζουν ένα καπέλο 15-20 ευρώ, κατά τα άλλα είναι ολόιδιο, απλά έχει και καλά support, φαντάζομαι του τύπου "αν σου χαλάσει σου δίνουμε άλλο". Το έχει γνωστός μου, τα συγκρίναμε, τα στήσαμε στην παραλιακή, κανένας δεν έφαγε κολώνα. Αλλά είμαστε οφ-τοπικ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Ό,τι κι αν πάρετε φροντίστε να έχει το Play Store επάνω. Γιατί αν δεν μπαίνει Play Store... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Το δικό μου δεν είχε. Έφτιαξα ένα gmail και το έκανα εγκατάσταση. Όλα λύθηκαν. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 τι εστί Play Store? (είπαμε....Ο άσχετος! :P ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση