takis Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 ... Που χαθηκες και εσυ ρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Ο ΙΚΟΝ και ο TERUMI ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝ!!!!!!!!!!!! Ετοιμάζω PARTY!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Terumi Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Μέχρι να αρχισει κάποιος να πειράζει το κομμάτι του wasted sunsets, θα γίνω modulator και θα σταματήσω να γράφω... Φιλικά, Terumi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Χαιρετώ την παλιοπαρέα! Τι κάνετε noizάδες? καιρό έχουμε να τα πούμε... Λοιπόν... να πω τη γνώμη μου για το αρχικό θέμα του thread... Ένας λόγος που εγώ προσωπικά έχω καιρό να γράψω (αν και μπαίνω συχνά και τσεκάρω τι γράφεται..απο τους παλιούς μόνο.. το παραδέχομαι..) είναι ότι γενικά δεν είμαι ειδικός πάνω στα "τεχνικά" θέματα της μουσικής και μου έχει φύγει και η αρχική κάψα περί καρτών ήχου τεχνικά χαρακτηριστικά κιθαρών κ.α... όχι φυσικά ότι μόνο αυτό είναι το noiz... επίσης είναι πολλά πράγματα και υποχρεώσεις που μου έχουν έρθει απότομα και τρέχω γενικώς, είναι πολύ σωστά αυτά που είπε ο eye σε ένα αρχικό του post... Να πω την αλήθεια ρίχνω κάτι κλεφτές ματιές και σε άλλα ελληνικά forums με πολιτικά και κοινωνικά θέματα.. αλλά ούτε εκεί προλαβαίνω να γράψω...αν είχε τέτοιο section to noiz θα ήμουν πιο συχνός επισκέπτης... ολο κιθάρες, κιθάρες... :) Θέλω να πω στον janick kai elavd ότι το παλιό kολάζ με τους νοιζάδες δεν το έχω ρε γαμ@το... αλλά υπόσχομαι να επιστρέψω με καλύτερο... Πολλούς χαιρετισμούς στην παλιοπαρέα: yameth, gerasimos, superfunk, Wow!, elavd, takis, janick, whitenoise, brain, roybatty akisd28, npap και σε όσους δεν θυμάμαι. ¶μα κανονίσετε καμιά συνάντηση στείλτε mail!! Bye. :wink: ps: πήγα eurovision (τζάμπα λόγω δουλειάς) και είχε πολύ φάση/γέλιο... θεοί oι lordy!! :lol: :lol: pps: superfunk τον πήρες τον ενισχυτή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Να πω την αλήθεια ρίχνω κάτι κλεφτές ματιές και σε άλλα ελληνικά forums με πολιτικά και κοινωνικά θέματα.. αλλά ούτε εκεί προλαβαίνω να γράψω...αν είχε τέτοιο section to noiz θα ήμουν πιο συχνός επισκέπτης... ολο κιθάρες' date=' κιθάρες... :)[/quote'] Γεια σου παλιοσειρά Ikon! :wink: :D Αυτό που λες και παραπάνω το πιστεύω κι'εγώ... μάλλον το Περί Ανέμων πρέπει να αναβαθμιστεί... τι λέει ο Αρχηγός; 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Γεια σου ρε Ikon!!! Συμφωνώ κι εγώ ότι πρέπει να μπούν και άλλες κατηγορίες στο ΝΟΙΖ ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Γειά σου και εσένα συνονόματε! ωραίο το καινούργιο avatar. :wink: έχω μείνει πίσω ρε γαμ@το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 ωραίο το καινούργιο avatar. :wink: έχω μείνει πίσω ρε γαμ@το... Thanks!!! Και για να μη νιώθεις ότι έχασες επεισόδια' date=' διάβασε εδώ...:lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 πσσσ.... θεός! καλορίζικη αν και καθυστερημένα.. κούκλα είναι!! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 πσσσ.... θεός! καλορίζικη αν και καθυστερημένα.. κούκλα είναι!! :wink: ΤΗΑΝΚS!!! :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση