rocka cola Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Χαιρετώ! Εκανα μια προσπαθεια να παιξω και να τεσταρω τις γνωσεις μου πανω στο συγκεκριμενο κομματι. Παρακαλω σχολιαστε ελευθερα και οποιος εχει να προτείνει κατι που βοηθαει στο πως να βελτιοθω πανω σε αυτο το στυλ ας το εκφρασει. Ευχαριστω. ;D cantaloupeimpro.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Δεν είμαι κιθαρίστας, οπότε δεν μπορώ να σου δώσω καμία συμβουλή, αλλά και ο ήχος και το παίξιμό σου μου άρεσαν. Μόνη παρατήρηση, ότι το σόλο μου ακούγεται λίγο σφιγμένο, αλλά νομίζω ότι είναι απλά θέμα χρόνου και εξοικείωσης για να μπορέσεις να αφεθείς. Ωραία δουλειά! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 εχεις δικιο για το σολο.Το καταλαβα και γω οταν το επαιζα αλλα αυτος ηταν και ο σκοπος.Ηθελα να δω πως θα βγει χωρις να το εχω προσχεδιασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Kαι εμενα μαρεσε, το μονο που παρατηρησα ειναι οτι απο ενα σημειο και μετα πιο πολυ προσπαθεις να παιξεις τις σωστες νοτες, παρα να "παιξεις".. Επισης η Φα μινορε πεντατονικη ακουγεται πολυ ωραια και πανω απο Db7 οχι μονο πανω απο το Φα.. ;) Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 η αληθεια ειναι οτι περα απο μερικες φρασεις που τις εχω παιξει αρκετες φορες και ξερω οτι ακουγονται σωστα,προσπαθω να πετυχω τις σωστες νοτες σε μεγαλο βαθμο και με κραταει πισο στο ολο αυτοσχεδιαστικο αποτελεσμα και στο feeling που θα έπρεπε να βγαινει.Εχεις να μου δωσεις καμια συμβουλη για το θεμα της μελετης?Πως να το κανω τι να κανω κτλ?Με το band in a box δουλευω και με μερικα backing tracks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Εχεις μερικες πολυ ομορφες φρασεις που τις ξανακουγα γιατι μου αρεσαν πολυ. Ειδικα στην αρχη του αυτοσχεδιασμου σου. Μετα πεφτει λιγο η ''δημιουργικη'' φρασεολογια, αλλα αυτο ειναι φυσιολογικο και επομενο, αν δεν εχεις ασχοληθει πολυ καιρο με το ειδος. Το σημαντικο ειναι οτι πιανεις πολυ καλα το feeling του στυλ αυτου και σιγουρα θα ερθουν και τα υπολοιπα. Τωρα το πως θα ερθουν, ειναι απλο και εκνευριστικο. Σε τετοιες μουσικες(και περισσοτερο σε κομματια με πιο πολυπλοκη αρμονια) ο μονος σιγουρος τροπος ειναι η καθετη μελετη. Δηλαδη αναλυση της αρμονιας, επιλογη κλιμακας που θα παιχτει σε καθε ακκορντο, και μελετη της καθε κλιμακας με σκοπο να βγουν ωραιες φρασεις. Ειναι σπαστικος τροπος γιατι σε περιοριζει στην αρχη να αφεθεις ελευθερος και να ''jamαρεις'', αλλα οταν ερθει η ανεση βγαινουν καταπληκτικα πραγματα. Εγω δεν καταφερα να μελετησω για πολυ καιρο ετσι :-[ ;D. Α, μια λεπτομερια για το clip ειναι οτι προσωπικα δε θα εκανα vibrato στο τελειωμα των φρασεων στο συγκεκριμενο κομματι. (Θα μου πεις ''και τι με νοιαζει τι θα εκανες εσυ''. Και θα εχεις δικιο... ;D) Παντως φαινεται οτι το εχεις και συντομα θα το ΕΧΕΙΣ. Τα συγχαρητηρια μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα τι με ρωτας. Αν ξερεις τι πρεπει/μπορεις/θελεις να παιξεις πανω απο το καθε ακορντο, τοτε, για σου "βγει", το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μελετας. Πολυ σημαντικο επισης, ειναι να ξερεις περα απο τις θεσεις, ΟΛΕΣ τις νοτες της εκαστοτε κλιμακας, οπως επισης και τον χαρακτηρα που βγαζει πανω απο το ακορντο. +1 Στον Γιαννη Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστω πολυ για τα σχολεια. Με το "ειδος" ουσιαστικα αναγκαστικα να ασχολιθω λογω ωδειου και παλι καλα γιατι μου ανοιξε τα ματια και καταλαβα οτι υπαρχει και αλλου νοημα τελικα.Το συγκεκριμενο κομματι το ειχα και σαν ασκηση οποτε εχει γινει η απαραιτητη αναλυση που χρειαζοταν(θελω να πιστευω).Επελεξα απλα να παιξω μονο αυτα που πιστευω οτι "εχω" στο να τα περασω μεσα.Οπως 1-2 νοτες απο μελωδικη και να "χτυπησω" με ωραιο τροπο καποια chord tones.Κατα τ'αλλα δωριος,λιγο φυσικη μινορε,πεντατονικη και μερικα σχετικα ματζορε arpeggiος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Ξεχασα...για το vibrato το ξερω οτι δεν "λεει" και πολυ αλλα ειναι καταλυπο του blues και του ροκ.Δεν μπορω να το αποφυγω ευκολα ακομα,οπως και τα bends. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Πάρε μια σκαφάρα με 80άρες χορδές (καντίνι) και θα είσαι εντάξει. Σοβαρά τώρα, μου άρεσες σε ένα κομμάτι που το βλέπω αυστηρά επειδή μου αρέσει πολύ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση